[RTL.de] - 100 Procent Karl Lagerfeld

Program: 100 % Karl Lagerfeld
Sändningstid: 25 november 2011 kl 23.00.
~~
Karl Lagerfeld - en av de mest kända och rikaaste tyskarna. Hela världen vet vem han är, han är vår tids "über-designer", en levande ikon - och över 55 år. Fredagen den 25 november kl 23.00 sänder RTL "100 Procent Karl Lagerfeld" som handlar om livet och karriären av det excentriska mode -och konstgeniet.

[...] Denna insiktsfulla special visar höjdpunkter från livet och karriären av mästaren: från hans barndom i Hamburg och Bad Bramstedt till de tidiga åren som modelärling i Paris, hans otaliga triumfer som en internationellt erkänd designer till unika insikter i Lagerfelds privatliv som en del av Paris Bohéme.

Förutom vänner och fans som visar sin beundran för den stora profilen, kommer även internationella stjärnor att uttrycka sig om den tyska modelegenden: Bland andra den före detta modellen och första franska damen Carla Bruni, den tyska toppmodellen Claudia Schifer, Nadja Auermann och Toni Garrn, Hollywood-stjärnan Diane Kruger, pop-stjärnorna Kylie Minogue och Bill Kaulitz liksom den italienska modegurun Valentino.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0