LiesAngeles @ Twitter - 25/10 2011


- "För Tokio Hotel-fansen. En av killarna körde en ny bil idag. Inga bilder.......än."
- "Och en till fråga. "En av killarna", vem var det? :D Bill eller Tom?"
- "Okej. Bill."

Edit: Det ska ha varit en tysk bil han åkte i, men ingen Audi.

Kommentarer
Postat av: Tinie

Hans idiotiska tweets om bowlingen är väl en grej... men det här. Bills nya bil! Är det något som Bill vill ha för sig själv så är det väl att han har en ny bil som inte ska bli igenkänd?



Många fans tror att den där snubben jobbar på uppdrag av "BTK". Kanske håller jag med om att han fick ett eller annat tips från början om att det kunde vara värt det att spana där och där efter en Audi som såg så eller så ut. Men inte mer. Han kunde nog inte ana hur besökt hans blogg skulle bli. Nu verkar han ha blivit beroende av alla kommentarer och besökare. Och därmed börjar han gegga med alla möjliga små skvaller.



Därför börjar jag nästan HOPPAS att han jobbar på uppdrag av "BTK" (även om jag ändå inte tror det). Därför att om Bill inte har gett någon i uppdrag att skvallra om hans nya bil och att han tar en kvällsmacka på 7-11 tja då är Bill snart lika paranoid i LA som han var i Hamburg.



Innan tyckte jag det var lite harmlöst... nu börjar jag få lust att säga LÄGG AV. Men fasen, ge sig in i soppan på hans twitter eller blogg... usch.

2011-10-26 @ 09:46:27
Postat av: Tinie

Till min stora glädje har jag nu hört att pap-in har raderat tweets, åtminstone alla tweets som rör TH, och han påstår att han raderar då och då när han har nått ett visst antal tweets. Glad Tinie.

2011-10-27 @ 09:44:36

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0