[Focus.de]: VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel

VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel
En fastighetsmäklare annonserar en fastighet med slogan "VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel". Enligt uppgifter
i media tillhörde detta hem tidigare tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från Magdeburg som endast hyrde det.


Att leva som Tokio Hotel - I den lilla byn Seevetal-Emmelndorf söder om Hamburg är nu möjlig. Med "VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel" har en mäklare nu annonserat en fastighet på 3.000 kvadratmeter med stor "parkliknande egendom" på en Internetsida. För 3.000€ i månaden + avgifter kan man hyra detta hem som tidigare tillhörde tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från Magdeburg, såsom tidningen BILD rapporterade på tisdagen.

Huset beskrivs på Internetannonsen som "vackert inbäddat" och "mycket privat" - som inte enbart är skapat för stressade popstjärnor. För den stolta nya hyresgästen kommer tre sovrum, tre badrum, parkettgolv, öppen spis och "extra-steam-dusch" på totalt 230 kvadratmeter boyta. Intresserade kommer att säkerställas på sidan av diskretion.

Den nya hyresgästen bör dock tänka på ett bra larmsystem, för i september förra året hade inbrottstjuvar tagit sig in genom terrassdörren till fastigheten och sökt igenom flera rum i huset. Tokio Hotel-stjärnorna var vid den tidpunken inte inne i huset. Bröderna Kaulitz flyttade till Los Angeles under hösten 2010.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0