[Klatsch-Tratsch.de]: Bill & Tom Kaulitz ville flytta till Indien...

image host
Bill och Tom Kaulitz ville flytta till Indien - albumet får vänta
Farväl Los Angeles, hej Bollywood? Det är möjligt att Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel flyttar till Indien snart - åtminstone ett tag. Bill och Tom avslöjade denna hemlighet i en interview med TV-programmet 'Digital TV'.
 
"Det är en stor önskan eftersom det är ett land som vi inte har varit på turné i", säger Tom. "Varför just Indien är pga att vi har hört väldigt mycket bra saker om landet. Jag kommer definitivt göra en MC-turné igenom Indien snart." 
 
Tack vare Tokio Hotel är den 10 säsongen av DSDS (med start den 5/1 kl 20:15 på RTL) tillbaka i toppform, då tvillingarna Bill och Tom kompletterar juryn bredvid Dieter Bohlen. "Samarbetet går väldigt bra med honom", säger Bill. "DSDS är Tysklands mest framgångsrika talangprogram och ger den mest realistiska starten inom musikindustrin." 
 
I kontrast med de generellt dåliga tittarsiffrorna, kan de båda se ljust på det: "Fler och fler artister väljer nu att delta som domare i talangprogram, så som Britney Spears, Aerosmith-sångaren Steven Tyler och Mariah Carey", säger Bill. "Den dömda lever längre. Jag är också övertygad om att talangprogrammen skapar nya saker just nu. Vart annars kan man bli garanterad en #1 hit och kanske till och med global popularitet? Amerikanarna har vetat om det sedan länge," tillägger Tom. 
 
Men tvillingarna har inte någon favoritlåt med Modern Talking ('That wasn't really our time') utan de föredrar Aerosmith. "Det här bandet började väldigt tidigt och står fortfarande på scen - en legend som format generationer och deras eget ljud", säger Bill. Dessutom finns det en annan person som hjärtekrossaren Bill är ett fan av: den tyska förbundskanslern Angela Merkel. "Förbundskanslern's politik är förståelig och begriplig. Enligt mig är Merkel en populär figur. Det ger 'mamma' syndrom. Med henne har jag känslan av att vara i goda händer." 
 
Tokio Hotel fansen måste vänta lite längre på det nya albumet: "Det finns inget datum för albumutsläppet än", säger Bill. "Vi släpper det när vi känner att allt är perfekt. För närvarande håller vi fortfarande på att skriva och producera." 
Engelsk översättning: BTK Twins Archive. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0