Rumours/Updates from Hamburg ~2

En granne till Tom och Bill berättar att när hon skulle parkera sin bil en dag och satt även och pratade i telefon med sin mamma, började stalkers skrika på henne och säga att hon skulle sticka. Dem vill hindra tvillingarna från att åka iväg från sitt hem och ta bilder när dem väl lämnar hemmet. Grannen till tvillingarna vägrade att flytta på sig och sa vänligt, att hon satt i telefon och att dem skulle lämna henne i fred. Stalkerna öppnade hennes bildörr och skrek åt henne, som är en 38-årig kvinna, berättade även följande: "Herregud, dem kommer slå mig!" och den 38-åriga kvinnans mamma som var hon pratade med i telefonen ville ringa polisen, det hände för ungefär 6 veckor sedan och dem har alltid varit medvetna om att dessa tjejer ska orsaka problem. En vecka innan det stoppade dem Tom's bil då dem bar masker, ibland klär dem ut sig som afganer. För någon vecka sedan förstördes tvillingarnas staket till uppfarten där man kör in, vid deras hus och Bill tog det hårt. En av dessa franska tjejer jobbar även på flygplatsen (antaligen i Hamburg, vet inte riktigt) och dessa tjejer står även framför den 38-årige grannens dörr sedan 6 månader tillbaka. Det är även flera fans på de tyska forumet som bråkar om Tom's rykte. En tjej valde tillslut att ringa polisen om dessa stalkers, som hon har gjort idag (18e April) och polisen har nu fått hennes information om stalkerna och vissa händelser som har hänt! Tjejen som valde att göra så här, är inte ensam om det. Det är flera fans som har valt att göra samma sak och dem säger att polisen jobbar på det.


På den officiella franska fancluben berättar en kvinna som jobbar med Tokio Hotel's management att dessa franska stalkers är kända hos management som  erotomanier. Det betyder alltså att dem har en tredje grads mental sjukdom, läs om det på svenska här.

Läs om "Rumours/Updates from Hamburg ~1" här och lite andra uppdateringar här.


Uppdatering 1: David Jost har tydligen skickat ett mejl till DPA-press om att polisen har tipsat killarna att ta bilder och samla information på stalkerna. Bill, Tom och deras familjemedlemmar har gjort det i flera veckor. Stalkerna har upptäckt detta och blivit väldigt aggressiva. Dem slog en familjemedlem och slog ur kameran ur handen på denna. Ni kan läsa om en av händelserna här där killarna har börjat fotograferat stalkerna, då dem förstörde tvillingarnas staket utanför deras hus.

Uppdatering 2: I denna artikel står det lite om lite diskussioner fans har haft samt varför en journalist fick se övervakningsbandet före polisen, det är olagligt och de anställda på bensinstationen kan få böter. Det står som sagt lite om fansens diskussioner om HUR ett kamera-team kunde komma dit så fort, flera tror att detta var en plan stalkerna hade planerat under en lång tid eftersom dem förföljde Tom från hemmet till bensinstationen. Det står även att dem fortfarande inte har lärt sig och att det fortfaranade står stalkers utanför tvillingarnas hus.

Uppdatering 3: Det finns en kopia på den officiella polisrapporten om bråket på bensinsationen onsdagen den 15:e April. Det står bla saker vi redan vet om hur det gick till men också att det var 5 tjejer i stalkergänget och inte 4 stycken. Tom slog en i ansiktet då han gick ur bilen första gången eftersom den tjejen plockade upp cigaretten han slängde ut ur fönstret, pressade den mot Toms bilruta och sedan knuffade han till hennes kompis mot hans bil. Den första tjejen snubblade och ramlade ner på marken. Tjejerna ville inte lyssna på Tom då han bad dem att lämna honom i fred. Här kan ni läsa resten.

Uppdatering 4: På både det italienska forumet och det tyska forumet säger dem att ett par stalkers som bor nära ett av ställena där tvillingarna bor, har riktat teleskop mot deras vardagsrum så dem kan titta på dem medans tvillingarna tittar på TV eller nåt. Om de är sant så hänger det ihop med vad en tjej sa för ett tag sen, att: "Bill tittar på samma avsnitt av Vänner, säsong 10." Helt sjukt! Stalkerna brukar ju försöka klätta över staketet och gå in i deras trädgård och spana genom fönstrena för att få se dem.

Uppdatering 5: Detta är vad en vän till stalkerna som var i Hamburg då incidenten inträffade fick reda på av stalkerna. Hennes nickname är "la luna". De franska tjejerna har bott i Hamburg i över ett år och är stalkers. Bill, Tom och deras mamma har vid ett flertal gånger bett fansen att "back off". Efter det stod fansen 500m från deras hus och började åka dit allt färre. Endast de franska tjejerna parkerar precis framför tvillingarnas hus och ignorerar vad familjen Kaulitz säger åt dem. Det ska ha blivit värre och värre från båda sidorna, allt aggressivare. Istället för att be tjejerna vänligt att dra, så sa tvillingarna "dra åt helvete" varpå tjejerna svarade "f-ck off" eller något liknande. Enligt Simone så vill dem stämma tjejerna för stalken och på grund av detta har dem fotograferat och filmat dem vid flera tillfällen. Självklart började dessa tjejer inse det, och blev irriterade. Dagen då incidenten på bensinstationen hände, förföljde tjejerna Tom från deras hus till studion och därifrån tillbaka till huset. Från deras hus till Andreas, från Andreas till bensinstationen. På bensinstationen började Tom eller hans passagerare (hon säger att hon inte minns vad hennes vän sade) att filma dem igen och därför gick tjejerna emot Tom's bil och slog på rutan, försökte öppna hans dörr och be honom sluta filma. En av dem sparkade på bilen och Tom vevade ner bilrutan och skrek: "Rör min bil igen och jag dödar dig!", då tog en annan tjej en cigarett och pressade den mot Tom's bilruta och pressade den sakta in i bilen varpå Tom gick ut ur bilen (antagligen) och ville gå emot henne, en annan tjej knuffade då undan honom från hennes vän (som pressade cigaretten mot bilrutan) och försökte slå Tom i ansiktet. Då slog han henne och sedan åkte iväg. Flera franska stalkers åkte också iväg, sedan kom polis osv till platsen. Lilte invecklat, men det börjar ju klarna upp ifall denna text nu är sann O_O

Uppdatering 6: Idag, den 23:e April, står det på volksstimme.de att detaljerna om konflikten den 8:e April mellan stalkers och Simone Kaulitz, inte kommer nämnas - Dem försöker ta reda på hurvida mamman var offeret eller den misstänkta. Alltså, åklagaren/polisen vill inte avslöja ifall Simone var offer eller den aggressiva personen O_O Detta blir allt mer och mer intressant, eller hur? Det verkar även som om åklagaren nu bekräftar anmälan mot stalkerna, det var inte bekräftat förut. Ironiskt nog skickade Bill in detta till Bild den 14:e April och kvällen efter (15:e April) så hände det - en incident på en mack i Hamburg mellan Tom och stalkers! Då kunde allt Bill läsa om det i Bild >_>

Uppdatering 7: Stalkergänget stoppar Tokio Hotel's nya album! Läs om det här. Det ryktas även om att idag (26e April) var tvillingarna sedda på Mc Donalds med polisbeskydd! Stackars killar, kan inte ens gå till Mc Donalds utan vakter! Herregud! *kramar om*

Uppdatering 8: I denna video säger Perrine att Tom slog henne mer än två gånger, han spottade på henne samt sade: "Du bist scheisse aus wie alle fans", vilket betyder "You're just as shitty like all the fans" eller "You look as shitty like all the fans". Hon har ändrat sin historia ett x antal gånger nu, man vet knappt vad man ska tro! Perrine säger även att dem ska skänka bort pengarna dem kan komma till att få (10.000 Euro) till offer för misshandel.

Kommentarer
Postat av: Helena

Detta är helt sjukt hoppas de får straff för det här!

2009-04-18 @ 18:19:23
Postat av: Ida

Alltså, jag måste säga att jag mår skit dåligt över det här!

2009-04-18 @ 19:18:32
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Klart man mår dåligt. Igår kände jag lite.. Tja, hur ska jag förklara det? Jag kände mig i två delar inombords på grund av att den här skandalen kommer ju faktiskt förstöra för Tokio Hotel i framtiden. Frågan är väl hur mycket det kommer påverka dem, som band och hur mycket det kommer påverka deras musik över huvud taget. Sånt här försvinner inte på en vecka, liksom.. Det är samma sak med musikvideor, när man väl har gjort en och den har kommit ut så försvinner den a-l-d-r-i-g! Det var nästan så att jag släppte en tår, för att jag var rädd hur det skulle sluta. Vi alla kan ju räkna ut att nu, medans som håller på med albumet, har en paus och tar sig tillfället att spendera tid med familj & vänner. Yet again, frågan är bara hur länge det kommer hålla på. 2009 är verkligen inte Tokio Hotels år! Jag kan nu förstå flera jag har pratat med då dem säger "det är ingen fråga OM, utan NÄR dem kommer lägga av med musiken" och det har aldrig oroat mig tidigare men när något sånt här stort händer så tär det ju på dem.. Saker och ting förändras! Men vi får väl se hur dem gör och vad deras val blir i framtiden..

2009-04-18 @ 21:50:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

..och jag säger inte det för att försöka skrämma någon utan för att vara realistisk! Vi kan inte ta för givet att dem kommer finnas kvar for ever and ever, för det kommer dem inte. Däremot lever musiken vidare, även om inte dem gör det :}

2009-04-18 @ 21:52:47
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Mirjam

Du har rätt. Detta lär ju följa honom under hela karriären. Man kan ju tycka att han kanske borde ha tänkt lite mer innan han gjorde det. Men samtidigt måste ju hon ju ha gått över gränsen. Har mycket svårt att tro att han skulle göra så mot en fan helt oprovocerat. Och uppenbarligen förtjänade hon det. Men det är ändå tråkigt att han hanterade situationen såhär då det som sagt lär följa honom hela livet. Det är tråkigt att media mest kommer att belysa att han slog henne och inte anledning tycker jag. För om man vet baksidan av dramat är det ju lättare att förstå honom. Tjejen borde bli straffad också! Tom lär ju inte få fängelsestraff eller något då det inte var grov misshandel och det är ju skönt i alla fall! Men å andra sidan vet jag inte hur det är i Tyskland med lagarna.

Nej, man kan inte ta dem förgivet men jag hoppas, hoppas, hoppas att de kommer på benen igen. Och jag hoppas att allt löser sig. :)

2009-04-18 @ 22:52:10
URL: http://debutanteblog.blogspot.com
Postat av: Ida, tokiohotelnytt @ bdb

Jaa, jag vill verkligen inte tro att det här kommer förstöra för dem. Men det är bara att inse sanningen,att det faktiskt är så....

Men det här är deras dröm, och jag hoppas med allt jag kan hoppas med, att det dröjer lääänge innan de lägger av med musiken. Att de inte låter det här komma emellan.

Fattar inte de som stalkar, att de förstör sååå mycket!!? Det här är inte meningen. De har hållt på i 3,5år. Det är inte meningen att det ska hända sånthär då. Det är det aldrig, men speciellt inte efter så här kort tid....

Jag förstår när du säger att du kände dig som 2delar... Jag känner allt man kan känna förutom glädje just nu.. Sorg, oro, hat, ilska.. Allt... Usch, kan de inte bara säga att allt var ploj, att inget har hänt på riktigt?

2009-04-18 @ 22:55:45
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Mirjam

Om du har läst i de senaste artiklarna så är allt fokuserat på vad denna och dessa STALKERS (dem skriver faktiskt det rätta ordet nu) har gjort mot Tom och hans familj.



Nej, Tom får nog med all säkerhet inte fängelsestaff men däremot kan han få böter - vilket han borde få för att han skadade ju faktiskt en person och det är mest trovärdigt att han får det. En varning eller en böter.



Dem kommer nog upp på benen igen, starkare än någonsin ska du se <3 "Det som inte dödar dig gör dig stark!"



Ida

Det har tyvärr redan förstört för dem, ryktet. I början framstog Tom som en kvinnomisshandlare, men inte längre. Eller ja, nja.. Men inte i samma grad, alla vet nu att dessa 4 tjejer har stalkat dem i ett halvår och hotat dem till livet osv. Tjejerna kommer inte undan, + att det är flera frivilliga fans som hjälper polisen med utredningen genom att skicka fakta - bloggar, bilder, videor osv till polisen. Allt detta för att hjälpa Tom och bandet - kärlek till dem flickorna, säger jag bara :D



Sättet dem stalkar på är grovt. Dem står inte bara utanför deras hus 24/7 och tar kort utan skadar dem, hotar dem och allt däremellan. Det är inte bara Tom, Bill och deras mamma som råkar illa ut. Utan också deras vänner - deras vänners vänner, deras vänners familj och släkt. Tom och Bill's egen släkt. Deras mamma blir hotad på jobbet, till exempel. Hur läget är för deras pappa vet jag inte, han är ju som bortblåst!



Men det löser sig nog, inom kort :}

2009-04-18 @ 23:48:20
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Mirjam

Jo jag vet. Men jag tänkte mer om ett tag, när allt har lagt sig. Jag får känslan av att alla (som inte är fans mm) kommer att komma ihåg vad TOM gjorde och inte vad dessa stalkers gjort. Att de hotat honom och allt rättfärdigar ju inte att han slog henne, men jag tycker inte ett dugg synd om henne heller. För hon förtjänade det. Nä han lär ju förmodligen inte få fängelse, troligtvis böter eller samhällstjänst eller nåt :S



Ja precis, hoppas de fortsätter med musiken länge till :) Vet du förresten när deras nya skiva kommer?

2009-04-19 @ 13:49:59
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Enligt CherryTree (TH's skivbolag i Usa) och Universal (TH's skivbolag i Europa) kommer skivan ut runt Augusti-September. Den är riktigt försenad, den skulle ju ha kommit ut i början av 2009 egentligen men dem håller fortfarande på.

2009-04-19 @ 14:23:54
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Ronja <3 tom

hoho, glömde kolla datumet. allt detta är nu gammalt ^^

2009-07-08 @ 19:44:20

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0