(backstage) Clermont Ferrand, Frankrike - 10/10 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
© Christopher Häring/Fabian Knecht


Kommentarer
Postat av: Kaa

Glöm inte att det är C Häring som tagit dem (lite fult att lägga upp dem utan hans märkning...)

2009-04-30 @ 17:29:59
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Synd då bara att hans namn inte finns på någon av HQ-bilderna som de borde ha gjort ifall han tog dem, eller hur? :D Det är bara att leta igenom tusentals bloggar samt forum och kommentera med samma sak, hans namn finns ingenstans O_O

2009-04-30 @ 17:38:51
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Kaa

Ingen av bilderna är tänkt att publiceras, de har inte legat på hans hemsida, därför är de inte märkta, den första bilden fins, men som svartvit, och med hans märkning, fins ca 5 bilder till, från samma tillfälle av Tom, den sjätte bilden är från samma dag som där finns flera bilder av Bill där han sitter bak och fram på en svart café stol (de bilderna är märkta.) Häring har vissa saker som är speciella och utmärkande för hans bilder, både kompositions mässigt och tekniskt, de är väldigt lätta att känna igen. (Om du har Zimmer dvd:n kan du titta där, alla backstage bilder som är tagna från miljöerna i den är av honom.)

2009-04-30 @ 18:15:27
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Ahh! Okej! Jo, det har jag men jag har inte sett den DVD på åratal. (orkar inte titta heller, haha) Men jag ändrade för ett par timmar sedan iallafall, as you probably can see..

2009-04-30 @ 19:24:24
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Kaa

Japp, har sett, ville bara förtydliga varför jag är så säker på att det är just Häring bilder. Ta gärna och studera dem du är säker på, titta framför allt på skärpdjup och filter andvändning, han är som sagt mycket karitäristisk i sin still.

2009-04-30 @ 21:26:12

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0