BTK App - Alien Wall #59


Bild #1 - Tom: "Belo Monte Dam. (video)" Fan (@MandyTHBR): "Bill, vad betyder din nya tatuering???? Kan du berätta? Jag tycker den är läcker och är lite nyfiken :-)" Bill: "@MandyTHBR: Tja, min tatuering har flera betydelser. Den står för liv och död, makt och styrka, skönhet och förstörelse, kärlek och sammanföring, jämnlikhet och utmärkelse.... Jag tycker den är riktigt cool :-)" Fan (@RafaTH): "Vad tycker ni om vegetarianer? :-)" Tom: "@RafaTH: De är coola! Som du redan vet är vi också vegetarianer, så självklart gillar vi det! Men det är ändå upp till var och en!"
Bild #2 - Bill: "Bakom kulisserna, del 4." Fan (@Sam): "[...] Tror ni att ni skulle kunna ta er till Australien någon gång? Skulle verkligen vilja träffa er :-) [...]" Bill: "@Sam: Vi skulle verkligen vilja åka till Australien!!! Jag har inte vart där än så vi måste komma över med nästa album!" Fan (@Cinthia): "Bill, saknar du att vara på turné, stå på scen, fansen och allt sånt?" Bill: "@Cinthia: Ja, jag saknar det jättemycket! Ser fram emot att få åka på turné igen..."
Bild #3 - Fan (@Aide): "Övar ni något innan ni ger intervjuer?" Tom: "@Adie: För intervjuer? Nej, aldrig. Borde vi? Hahaha." Fan (@Madeleine): "Vad tycker ni om Mexiko? Kan ni komma tillbaka hit med nästan album? Snälla... :-)" Tom: "@Madeleine: Vi älskar Mexiko! Vi hade riktigt jävla bra där och den senaste konserten var fantastisk! Vi kommer definitivt att komma tillbaka!" Fan (@Nick Lee): "Tom, du borde öva så du vet när det är rätt tillfälle att säga "Zeig mir deine Pflaume. Hahah ;)" Tom: "@Nick Lee: Zeig mir deine Pflaume är alltid bra! ;)"
Bild #4 - Fan (@Daniela R): "Tom, kan du berätta hur det går med ditt motorcykelkörkort? :-D Kommer vi få se dig på en grym MC? Jag älskar såna moster. Jag har två stycken själv!" Tom: "@Daniela R: Jag har inte tid att ta körkortet än! Har du två stycken? Vilka då?" Fan (@Sophie Ortega): "Bill, har du och Tom sett filmen Tron Legacy? Den är grym! Jag vet inte ifall ni känner till Daft Punk eller inte, men det är dem som har gjort soundtracket till filmen." Bill: "@Sophie Ortega: Jag älskar Daft Punk!!!"
Bild #5 - Tom: "Middag. Kom precis hem från en god middag på min italienska favorit restaurang! God natt, allihopa!"
Bild #6 - Bill: "FÖRÄLSKELSE... När jag såg The Notebook för första gången blev jag direkt lite småkär i Rachel McAdams, och nu när jag har sett hennes nya film The Vow blev jag helt FÖRÄLSKAD :-) ...hahaha..."

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0