BTK App - Alien Wall #49


Bild #1 - Tom: "Påminner mig om fyra grabbar från Magdeburg för länge sen! (Video) Crumland "Rock the Farm" 2011 i Fredrick County, Maryland den 21 maj 2011. Denna kille, Ryan Watson, och hans band "Unavailable" var GRYMMA!!" Fan (@Lulu): "Ni har kommit så långt och jag tror verkligen att ni kan gå ännu längre!! Jag ser fram emot vad som komma skall, för det har varit roligt att vara erat fan ;)" Bill: "@Lulu: Tack! Det har det och det är fortfarande roligt!!! Ser fram emot mer...!!!" Fan (@Marty93): "Saknar du den gamla tiden ibland, Tom?" Tom "@Marty93: Ja, ibland! Då handlade det bara om att ha kul och passion... Inget annat! Vi hade jätteroligt! ;)" Fan (@Pau-Pau): "Bill, har du någonsin lärt dig spela gitarr eller var det ett Mission: Impossible för Tom? ;-)" Tom: "@Pau-Pau: Jag ska definitivt lära honom att spela inför nästa album! ;)" Fan (@Dhalal): "Tom, du borde spela gitarr utan tröja som den där killen. Det skulle vara intressant ;)" Tom: "@Dhalal: Ok, jag gör det på nästa turné ;)"
Bild #2 - Bill: "Serenitybönen. Gud, giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan. Och förstånd att inse skillnaden." Fan (@Java Hudson): "Tror du på Gud, Bill? :) Eller har du din "egen" Gud?"
Bild #3 - Bill: "@Java Hudson: ...vi alla tror på något, och det gör även jag! ...jag är inte precis religös men jag gillar denna bön!!!"
Bild #4 - Tom: "Hitta det bästa albumet ;-)"
Bild #5 - Bill: "Ska visa er en bild på min nya tatuering i morgon!!! ...den har inte läkt klart än men jag vill inte att ni ska behöva vänta mer :-)"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmmm. Intressant där Bill. Religion. Hoppas inte LA förvandlar honom till att gå med i scientologerna. Hjärntvätt-stad är vad det är!!

2012-02-07 @ 11:03:26
Postat av: JazzPatino

YAY! Vi får äntligen se hans tatuering! Jag tror det är skelett på handen. Som att man ser vad igenom huden :D Så att man ser hela handen under huden fast tatuerat! :D

2012-02-07 @ 12:32:56
URL: http://jazzpatino.devote.se
Postat av: Selma

Vad är det för fel med att tro på en religion? Och hur vet du att det är pga LA? Det är ju nu vi får veta vad han tror på osv för att appen kom nyligen.. Det behöver inte betyda att relationen mellan Bill och religion uppstod nyss från ingenstans bara för det?



Iaf fråga till admin:

Jag förstod inte riktigt vad Tom svarade till ett fan angående om han saknar de gamla tiderna. Han sa ju att det var roligare och mer passion förut. Betyder det att det inte är så nu? Är det bata jobb för dem nu eller? Hänger inte riktigt med... :/

2012-02-07 @ 14:30:31
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag tror nog den förstsa personen som kommenterade bara menade att det var intressant med Bills citat. Att det har med religion att göra liksom, och inte att det är något fel med det. Sen kan jag ju själv hålla med om det där som bla Tom Cruise håller på med (scientologi) inte verkar vara någon solskenshistoria. XD Åtminstone inte utifrån det man har läst i tidningar, det verkar ju helt vrickat verkligen. :p Men skit samma, det är väl upp till var och en. ^_^



Antagligen menar han så, ja (att det inte är så nu). Eller alltså, visst, passionen finns ju där (borde iallafall göra det) för annars finns det ju ingen anledning att fortsätta hålla på med musiken. Men nu till exempel handlar det mesta om pengar och så var det inte när de var mindre. Så tolkar iallafall jag det, typ. :p Svårt att förklara! ^_^

2012-02-07 @ 15:55:30
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

JazzPinto

Och ja, det ska bli spännande att få se hans nya tatuering! :D Tja, man vet ju aldrig med Bill. Men det hade varit rätt coolt om du har rätt! ;)

2012-02-07 @ 15:56:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart kan man se bilderna från appen?

2012-02-07 @ 17:32:42
Postat av: JazzPatino

HAHA, JazzPinto XD Patino (a) Hihi :D<3

2012-02-07 @ 18:23:36
URL: http://jazzpatino.devote.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Gå in på Tumblr och sök på "BTK+App" så bör de komma upp.



JazzPatino

Haha, men gud! Förlåt! XD Läste om Pinto (du vet Barças målvakt?) precis när jag skrev det och så blev det så att jag skrev vad jag tänkte. XD

2012-02-07 @ 19:08:21
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: JazzPatino

Hehehe, det är okej, just thought you should know (a) Hehe :D

2012-02-07 @ 19:33:50
URL: http://jazzpatino.devote.se
Postat av: Vanja

Jag tror att det är också typ.. En mänsklig reaktion? Alltså jag kan tex sakna gamla tider också.. Allting är ju alltid mer oskyldigt när man är yngre och jag tror de menar så :)

2012-02-07 @ 23:11:44
URL: http://expelliarmus.blogg.se/
Postat av: Ella

måste bara kommentera detta:

" Fan (@Marty93): "Saknar du den gamla tiden ibland, Tom?" Tom "@Marty93: Ja, ibland! Då handlade det bara om att ha kul och passion... "



så vadå?! jag som trodde dom håller på med musik för att dom tycker det är kul! okej, dom tycker säkert att det är kul osv men Toms svar får det att låta som dom typ inte gör det för att det är kul utan för måste o pengar osv :c

2012-02-09 @ 19:21:39
Postat av: Selma

Precis, håller med Ella om detta. Det var det jag menade. ganska sorgligt ... :(

2012-02-10 @ 18:08:11

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0