BTK App - Alien Wall #45


Bild #1 - Bill: "Nationella kyrkogården..." Fan (@Serena): "Nationella kyrkogården?! ...vänta, va? Det ligger ju i Arlington, Virginia...det är 20 minuter ifrån mig. Ni har aldrig varit här. Eller? Hmm..." Bill: "@Serena: Det här är i Los Angeles!!! :-)" Fan (@Jessika_Lux): "Min pojkvän säger att ni inte kommer att svara mig! Jag hoppas fortfarande att ni kommer det... Han är avis! Hahahaha. Förlåt för min dåliga engelska.. Använde Google till hjälp!!!" Bill: "@Jessika_Lux: Säg till din pojkvän att han hade fel :-) ... Hahaha.." Fan (@Montse Badillo): "Nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas ni får en underbar kväll! Sov gott!" Bill: "@Montse Badillo: Dina hundar är väldigt söta!!!"
Bild #2 - Tom: "Jag...i dag i parken och njuter av solen!" Fan (@Molly): "Dina tunnlar är större! Gör det ont?" Tom: "@Molly: Ja, det är dem" Fan (@Flor'THP): "Alla har ignorerat mig i dag, men jag är van vid det. Jag ville bara säga att jag älskar er musik och era personligheter.. Ni är fantastiska :)" Fan (@Alinaah): "Om 7 år fyller jag 18 och då ska jag göra en tatuering med Bills namn."
Bild #3 - Fan (@Mary Kaulitz): "Om ni skulle svara mig så skulle jag börja gråta. Tokio Hotel är som en drog, jag älskar er. När jag fick en signerad CD så började jag gråta rätt ut i klassrummet, men det gjorde inget. Det var den bästa känslan! Era låtar betyder väldigt mycket för mig. Jag hoppas att ni läser det här, för det finns inget bättre än att vara en Alien! [...] (en del av texten är borta + att det är väldigt svårt att förstå vad hon skriver :p)" Fan (@Karolina Muller): "Tom, när kommer du visa oss Bills nya tatuering?? Du har lovat :)" Fan (@JuliaL): "Hej killar! Jag är så glad i dag, men jag skulle bli ännu lyckligare ifall ni svarade mig. Det är min första dag här och jag är så lycklig över att få se en bild på dig, Tom! Grattis till appen!" Fan (@Aritania): "Bill, du har lovat oss att visa den nya tatueringen...minns du?"
Bild #4 - Bill: "@Aritania: Det ska jag!!!!" Tom: "@JuliaL: Tack och välkommen hit! Vi kommer ha roligt här! Hoppas du gillar den..." Bill: "@Flor'THP: Tack för de fina orden :-)" Bill: "@Alinaah: Låter som en plan :-)" Bill: "@Mary Kaulitz: Åhhh... Tack så mycket! Din engelska är inte så bra faktiskt. Tror jag förstod allt du ville säga!!! :-)" Tom: "@Karolina Muller: Jag kommer absolut att lägga ut en bild inom de kommande dagarna... Jag gillar tatueringen..."

Kommentarer
Postat av: kornelia

cool blogg!



släng i någon fråga i min frågestund vetja :D

http://korneliias.blogg.se/2012/february/fragestund-hos-korneliiasbloggse.html

2012-02-03 @ 22:19:09
URL: http://korneliias.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0