BTK App - Alien Wall #103


Bild #1 - Bill: "Ha en bra dag... Hej Aliens. Jag ville bara önska er en trevlig påsk och hoppas ni har roligt med er familj och era vänner. Har någon sett påskharen än? :-)" Fan (@Ayasha): "[...] Ska du ut på picknick idag eller har du några andra planer? [...]" Bill: "@Ayasha: Jag ska spendera dagen med min familj... Lugnt och stilla med mycket god mat, sol och våra fyra hundar :-)" Fan (@Else): "Det här blir faktiskt första gången på väldigt många år som vi ska stanna hemma istället för att åka upp till vår stuga uppe i bergen och fira påsk. Jag är trött på att åka skidor, vilket är en typisk norsk sak att göra... Har ni åkt skidor någon gång? :D" Bill: "@Else: Nej, aldrig... Jag vill verkligen testa det någon dag! Jag och Tom har nyligen snackat om det..." Fan (@Co.): "Vilket mystiskt ställe var det Tom skulle till för ett tag sedan? [...]" Bill: "@Co.: Du får vänta på Tom :-) Jag tänker inte säga något :-) Han är ute på en liten tripp med sin bil på ett väldigt häftigt ställe. Du får se sen..." Fan (@Kiki Hagen): "Har du målat ägg än?" Bill: "@Kiki Hagen: Inte än, men jag vill verkligen göra det! Jag är ganska lat i år :-)"
Bild #2 - Bill: "Hon är verkligen inne i det :-)" (video) Fan (@Joanna Madeleine): "Hej Bill! Tänker du dansa sådär på Coachella i år? Haha. Ska du dit igen i år? [...]"
Bild #3 - Bill: "@Joanna Madeleine: Ja, jag kanske ska dansa sådär i år...haha... Jag kan definitivt relatera med henne!! Ja, vi ska gå på Coachella i år! Längtar :-)"
Bild #4 - Tom: "Nära Salvation Mountain i öknen i Kalifornien! Jag har haft en härlig dag och sett mycket intressanta saker... Jag tog jättemycket bilder och laddar upp fler under de kommande dagarna! Kolla in "Salvation Mountain", "Slab City" och "Salton Sea" på Google så ni kan få en idé om vart jag har varit... Grymt!!!" (PS, ta en titt i kommentarer för två fina bilder!)

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Söta bilden på Bill: http://www.iimmgg.com/image/c551f301b363dc2adfb76a4d2c66f43c

Bilden på Tom i öknen: http://www.iimmgg.com/image/eca1aa7b9644b255dea6a0b82618613b

2012-04-09 @ 15:12:08
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Camille

Hört talas om denna sminket?

Kopiera länken och läs...

http://www.camilles.se/2012/04/nordic-lite.html

2012-04-09 @ 18:27:05
URL: http://www.camilles.se
Postat av: Anonym

han va def inte ensam i öknen haha

2012-04-09 @ 20:05:04

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0