[PromiFlash.de] - Pappan berättar: "Bill klädde ut sig till Pippi"


Pappan berättar: "Bill klädde ut sig till Pippi som barn"
Egentligen vill han bara det bästa för sina pojkar. Jörg (44), som är pappa till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22), har tidigare aldrig gått ut offentligt med privata detaljer.

Det han däremot har sagt är att hans söner vill göra honom arvlös och har i utbyte erbjudit honom 6000€. Men för det vill de att han ska hålla sig undan allmänheten och inte ge några intervjuer. Det har pappan istället ignorerat helt. Han har sagt att kändisskapet förstörde hans pojkar samt förklarat sin oro för Bill i media.

Under intervjun med BILD berättar han hur han minns hur lyckliga hans pojkar var små, de var "energiska och kreativa". Sedan avslöjar Jörg något som Bill säkert skulle vilja behålla som en familjehemlighet. Hans ovanliga stil är inget nytt längre, men som ung pojke hade han minst sagt några mycket speciella klädesplagg: "Bill gillade att klä sig i klänningar, eller så klädde han ut sig till Pippi Långstrump med flätor."

Det återstår att se hurvida detta var den sista hemligheten som Jörg delar med världen, samt ifall han lyckas ta kontakt med sina pojkar igen, naturligtvis.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Didyme

Hej Admin :) på tokiohotel-gossip.tumblr.com sidan visar de om att vissa bilder skulle vara tom och bills hus, och på en av bilderna är där en bild av ett youtube video var någon har en gitar i handen. Vet du vad det är för youtube video? :)

2012-04-28 @ 20:54:48
Postat av: Tove

... Jag ogillar honom bara mer och mer...

2012-04-28 @ 22:16:49
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Didyme

Hello! Det är en av Gordons egna videos, men hans konto är borttaget just nu. Eller ligger nere bara tillfälligt, vet inte. Men antagligen är det pga allt det med Jörg (så mycket uppmärksamhet) just nu. ;/ Och det är deras hus, men det är inget nytt direkt. Bilderna du ser där inne är tagna från sidor där man kan kolla på hus, du vet? Det brukar oftast finnas hus med inredning online så man vet vad det är man köper. :p

2012-04-28 @ 22:49:30
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Didyme

Okej, tack! joo viste om hus bilderna, hade inte bara set videon :) förstår inte alls vad jörg tänker.. han är nog ganska taskig, men man vet nog inte helt hur det har gåt till när det ändå handlar om en intervju med BILD.. :/

2012-04-28 @ 23:31:04
URL: http://tothebeatofmusic.blogspot.com/
Postat av: elsa

så han oroade sig inte när bill klädde ut sig som pippi?

nä men alltså, om han vill ha kontakt med dem borde han ju inte gå ut i media.....

2012-04-29 @ 02:17:21
Postat av: GETRICH

tja! vill du få annonsörer att upptäcka dig så du kan samarbeta med dem? få superbra betalt (5-10 000 och erbjuden plåtningar?

Eller bara tjäna pengar på att skriva inlägg om någon vara?

Dra till usa i någon vecka? Shoppa på victoria secrets?

Bli populärast?

http://getrich.blogg.se/

2012-04-29 @ 03:40:51
URL: http://getrich.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Elsa

Hur menar du? Tycker du han borde ha varit orolig bara för att han klädde ut sig som barn?! Eller var det bara en fråga som du missförstod i texten? :p Om du tittar tillbaka lite i kategorin artiklar, så ser du att det stod samma sak i BILD gällande Bills tatuering osv. Han har också sagt att Bill pratade mycket om döden, sin egen begravning som han oroade sig för. ^^

2012-04-29 @ 10:56:26
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: elsa

ja drev.............. jehs..

2012-04-30 @ 00:20:27
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Haha, jaha. XD

2012-04-30 @ 13:39:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0