[Bild.de]: Sanningen om Tokio Hotel - Jörg talar ut!


Bill och Toms pappa talar ut för första gången

"Kändisskap och pengar har förstört vår familj"

Hans söner är kopior av honom. De mörka ögonbrynen, det fixade håret, den karismatiska munnen. Jörg W. (44) från Hannover är den biologiska pappan till Bill och Tom Kaulitz (22) från Tokio Hotel! Hittills har tvillingarnas pappa inte gått ut offentligt, han har inte sagt ett ord om sina söner.

Om det var upp till de två, skulle det heta: pappan fick ett brev för ett par dagar sedan från Usa som sårade honom djupt. Han borde inte prata om sina söner offentligt. Dessutom vill tvillingarna göra sin pappa arvlös! Jörg: "Jag tror de vill testamentera sin förmögenhet till djurens välfärd."

Jörg bryter tystnaden i BILD för första gången.
Han gör det på grund av rädsla för sina pojkar som han inte har sett på tre år. "Kändisskap och pengar förstörde vår familj", säger Jörg med en sorgsen röst. "Jag har bara haft kontakt med Bill och Tom via SMS sedan flytten till Usa hösten 2010. I Tom's senaste SMS stod det: '[Vi] har problem, måste jobba på vårt förflutna!', jag tror de menar att de har förlorat sin väg i livet."

Det är ingen överraskning ur pappans synvinkel:
"De har jagats från spelning till spelning tills de har blivit utbrända. Jag var backstage en gång. Det fanns ingen glamour, bara två utmärglade små pojkar och några kalla hamburgare. Stressen har gjort dem psykiskt sjuka."

Recension:
När tvillingarna var 7 år separerade föräldrarna. Pappa Jörg arbetar som chaufför i Hannover. Tvillingarna flyttade med deras mamma Simone till Magdeburg. Som vanligt i separerade familjer, träffas pappan och sönerna regelbundet; åker på semester tillsammans, pappan betalar underhåll.

Jörg: "De blev kända år 2005, när de bara vara 15 år. Deras barndom var över på ett nafs. Galna fans jagade dem dygnet runt. Ifall de ville gå på bio var de tvungna att hyra ett rum. Ifall de ville äta på restaurang var de tvungna att beställa maten till deras hotellrum. De var som fångar."

Pappan fick besöka hans barns konserter, men fick inte säga att han var pappan.
"Min ex-fru Simone och hennes nya man Gordon var i publiken som officiella föräldrar. Jag fick sitta någonstans vid sidan av. Då trodde jag att jag inte skulle passa in som en enkel chaufför. Idag är jag säker: Det är inte Bill och Toms fel. Jag tror det är deras mamma som ligger bakom det. Hon hade alltid tyglarna."


Engelsk översättning: TH-Info.blogspot.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Sara

Shit vad sliten han ser ut att vara för att vara 44 ;O Dom (Bill i varje fall) har i alla fall fått hans öron ser man :P Fast hur schyst är de thär av han att gå ut i media så här och avslöja privata/personliga saker? ;O

2012-04-16 @ 10:04:40
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Något man tänker efter att ha läst det här är att nu kanske tvillingarna tar ytterligare avstånd från honom. Förstår ni hur jag menar? Det är iallafall så jag tänker lite, att det här (hans uttalande) inte gör saken nå bättre. Fast vi vet ju iofs ingenting om varken honom (Jörg) eller deras relation egentligen... Den djupa relationen menar jag..

2012-04-16 @ 13:23:44
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

inte för att verka elak men han ser lite läskig ut faktiskt :P

2012-04-16 @ 16:35:33
Postat av: Erica

Jag håller med om att han ser ganska sliten ut för att vara 44 år gammal, men jag måste säga att det verkligen syns att han är far till Bill och Tom, särskilt på dragen och ansiktsuttrycket i den nedersta bilden. :-)

2012-04-16 @ 21:00:06
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Anonym

han ser ju inte ut som 44... ehehe

och jag tror som du elina tror inte dom kommer prata mer med han för att han går ut i bild... tycker det var lite elakt av han att säga att det är simones fel...

2012-04-17 @ 07:04:00
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Men tänk om det nu är Simones fel då? Vi vet ju ingenting... Det här är ju något som bara de vet.

2012-04-17 @ 16:18:07
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo det är ju sant..Men det är ju synd att dom inte träffar sin pappa så ofta :/ och att det har blivit som det är.. Men så är livet elr hur? Allt blir inte så bra som man trodde...

2012-04-17 @ 17:08:54
Postat av: Belen

Exakt, Elina har rätt, det är något som bara de vet.

I alla fall tycker jag nog att Jörg borde ha tagit kontakt eller försökt prata med tvillingarna, istället för att gå ut i media...

2012-04-17 @ 18:22:21

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0