[Bild.de]: Jörg: "Jag är mycket rädd om Bill"


Tokio Hotel-tvillingarnas pappa: "Jag är mycket rädd om Bill"
Pappan har aldrig talat eller visat sitt ansikte offentligt. Hans söner, Bill och Tom Kaulitz (22) från Tokio Hotel, betalar 6000€ för att han ska hålla käften.

Igår rapporterade BILD om ett konstigt brev tvillingarna skickade till sin pappa. Idag talar pappa Jörg (44) ut om sitt liv med tonårsstjärnorna och sin oro över sönerna.

Varför går du ut offentligt först nu?
Jörg:
"Det finns bara en anledning: Jag vill träffa Bill och Tom. Det handlar inte om någon fräck fåfänga, och definitivt inte om pengar - det handlar om att jag är orolig för mina söner."
Orolig?
Jörg:
"Ja, jättemycket. När jag till exempel såg Bills nya tatuering på handen, det där skelettet - det gjorde mig helt förskräckt."
Han är en rockstjärna...
Jörg:
"Men jag hoppas att han inte slutar som Amy Winehouse. Jag är rädd för att Bill ska dö för tidigt. Han har alltid haft en koppling till döden. Nu verkar det ju också som att killarna har gjort sitt testamente. Det är inte helt normalt."
Kan du komma ihåg sist ni träffades?
Jörg:
"Naturligtvis, julen 2009. Bill och Tom kom och hälsade på mig. Vi drack "Freixenet"-champagne, rökte och pratade. Jag har inte sett dem sedan dess. De utvandrade till Amerika."
Har ni haft någon kontakt?
Jörg:
"Ja, via SMS. Men jag har en känsla av att de kontrolleras extremt i Usa. I det sista SMSet från Tom lät det som han anklagar mig för seperationen med deras mamma när de var 7 år. De lider fortfarande av det."
Varför lämnade du familjen?
Jörg:
"Min fru Simone och jag förstod inte varandra längre. Hon ville alltid sikta högt och kände lockelsen att bli konstnär. Så jag kunde inte göra något. Jag ville bara leva ett normalt liv."
Vilken roll har din exfru Simone (43) i era söners liv idag?
Jörg:
"En betydande. För Bill är hans mamma hans gudinna. Tom är mer en pappas-pojke. Jag tror Simone har ett stort inflytande på killarna. Hon bor också med dem i Los Angeles."
Hur var Bill och Tom som barn?
Jörg:
"Energiska och kreativa. Jag förstod tidigt att de var speciella. När Bill var liten pojk gillade han att klä sig i klänningar, eller så klädde han ut sig till Pippi Långstrump med flätor."
Vad är det värsta du har upplevt med dina söner?
Jörg:
"När Bill låg på sjukhuset i Berlin år 2008 och hans röst var borta. Det gjorde mig så ledsen att se honom ligga där så blek och utmattad. Hans manager gav honom knappt någon vila. Det skulle isåfall vara när en pojke någon gång kollapsar."
Varför gjorde du ingenting åt det?
Jörg:
"Jag hade ingen rätt. Mamman hade vårdnaden om dem, vi var inte heller gifta med varandra. Hon skrev också under alla avtal medan de fortfarande var minderåriga."
Tror du att din familj någonsin kommer att återförenas?
Jörg:
"Det finns inget mer jag vill ha. Men jag har lite hopp. Bill och Tom sa en gång att deras hundar är deras familj. Hundar förblir liksom lojala. Det hugg till i hjärtat; deras hundar är viktigare för dem än jag."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Väldigt intressant ändå att se och lyssna på deras pappa. Vi har absolut ingen aning om deras relation då eller varför den verkar ansträngd idag och däremellen men utifrån bilderna nedan så verkar Jörg ha varit en helt underbar pappa som sett till att träffats och hållt kontaken efter skillsmässan. Jag menar den där bilden där han färgar Bills hår.. hur många pappor är positiva till sin sons "teater" faser haha ? :-P

2012-04-18 @ 15:52:49
URL: http://worldinsidemywall.blogg.se/
Postat av: sevvi kaulitz

"När jag till exempel såg Bills nya tatuering på handen, det där skelettet - det gjorde mig helt förskräckt."" herregud..

2012-04-18 @ 19:48:46
URL: http://sevvikaulitz.blogg.se/
Postat av: Tove

Merlin's beard?!

Kan han inte sluta snart? Om han nu vill träffa dem och bryr sig om dem så får han väl ta och dra dit? Inte hora ut sig i media? (ursäkta uttrycket)

Just nu känner jag bara att han vill ha något, antagligen uppmärksamhet eller pengar till något, han ser inte heller riktigt kry ut.

Att han bara verkar ha träffat sina barn lite då och då efter skilsmässan är rent ut sagt förjävligt.

2012-04-18 @ 21:48:29
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

HP. <3 XD Han kanske inte har råd? Eller jag vet inte. :p Men det är ju ganska uppenbart att det ligger något annat till i det här. Jag har själv mina problem med min pappa, vi träffas som mest två gånger om året. Händer väl att man snackar i telefon ibland också. Men mer än så är det inte. Alla har ju sina familjeproblem: du, jag, Tom och Bill, och det måste verkligen kännas förjävligt för dem att hela världen kan läsa om det... Det är ju något man helst vill hålla privat liksom. Så ja, Jörg borde inte ha gått ut med det så här i media. Det känns aningen osmart och taskigt. >_<

2012-04-19 @ 11:45:56
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tycker ni är lite väl hårda mot deras pappa. :/ Förstår om han blir "förskräckt" över Bills handtatuering, han är ju förälder ffs. x) Normalt för föräldrar att reagera, tvärt om tycker jag att både Jörg och Simone har haft väldigt lösa tyglar på tvillingarna då de i princip alltid fått göra som de vill. Sen kanske han inte kunnat träffa dem så ofta efter skilsmässan, de kanske inte ville träffa honom (eftersom de verkar lägga all skuld på honom ang skilsmässan), eller för att Simone hade vårdnaden? Det enda jag tycker han gör fel är väl att han ger ut massa bilder på sönerna och berättar massa detaljer, men det gör honom knappast till en dålig pappa?

2012-04-20 @ 17:04:37
Postat av: Tanja

Håller med Jenny

2012-04-22 @ 18:53:42
URL: http://www.sweetsfromtanya.blogspot.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0