[Bild.de]: Så här ser Tokio Hotel ut idag


Så här ser Tokio Hotel ut idag

Känner fansen igen dem?

Skrikande tonåringar, miljontals sålda CDs, ett rockstjärne-liv - de VAR Tokio Hotel, Tysklands mest framgångsrika band. Och nu? Tvillingarna Bill och Tom (22) flyttade till Los Angeles för att vila. Förra veckan deltog Bill som en överraskning i Heidi Klum's (38) program "Germany's Next Top Model".

Och vart är de andra två medlemmarna i Tokio Hotel? BILD hittade trummisen Gustav (23) och gitarristen Georg (25) i Magdeburg!

Ett trist bostadsområde i sydvästra delen av staden. Gustav (23) tar en promenad. Han har gått upp i vikt, slitna sneakers, bekväma flytt-byxor. Hans hem: ett ljusgult hyreshus. Mittemot: en affär med "lågt pris". Miljonerna finns fortfarnade kvar, men livet som rockstjärnor är ett minne blott: hans stora Mercedes van ("Vito" med tonade rutor) specialbehandlas på lokalklubben "prinzzclub". Kollegan Georg (25) bor inne i centrum. I en återvändsgränd. Han tycker om att gå ut med hunden på promenad, sedan plocka upp efter den.

Då: förälskade tjejer, chaufförer, livvakter, VIP-behandling. Nu? Georg säger ovilligt till BILD: "Natuligtvis finns Tokio Hotel fortfarande! Ni kommer att få höra mer av oss snart!" Men det låter inte speciellt övertygande.

Ett nytt album? En ny låt? En bok?
Georg: "Jag kan inte säga något än. Men mycket snart iallafall."

Och hur är det med Bill och Tom?
Bill chockerade fansen med en näsring, skelett-tatuering och insjunkna kinder på bilder från Los Angeles. "Allt är i sin ordning med Bill och Tom. Vi alla fyra mår bra. Vi har kontakt dagligen", förklarar Georg för BILD. Tidigare denna månad berättade Bill för BILD att: "Jag är i Los Angeles för att producera ett album."

I Magdeburg - mellan hundbajs och att dricka öl på lokalklubben - verkar det inte vara mycket till arbete för närvarande...
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0