Ziva Ziva #5/2010 - (Argentina)



Deras nya shower och stilar

Tom - Gitarristen har varit trogen sin stil: Hiphop kläder, dreads och en piercing på vänster sida av läppen. För några år sedan gav han ett blygt och oskyldigt framträdande, helt otroligt! Oskyldigheten är helt klart borta, föjlt stegen av den berömda Casanova. Hans blyghet har utvecklats till en skamlös charm. Mot sina fans är han rolig, vänlig och galen. Och hans rebelliska personlighet hittar fler och fler beundrare hela tiden. Han gillar graffiti, vilda fester och spela gitarr. Hans hat mot lärare och det faktum att han kör en Cadillac Escalade formar bilden av den perfekta hiphoparen.

Georg - Georg har alltid varit lojal mot sin stil, både musikaliskt och utseende. Han fortsätter visa sig själv med plattat hår. Den enda skillanden är att han nu fixar sitt hår själv, i början använde sig han av en stylist. Om han har tid så plattar han håret med en plattång. Georg beundrar basisten Flea från Red Hot Chili Peppers trots att han inte härmar honom, utan Georg är sig själv. Om han fortsätter vara lojal till den stilen kommer det säkert finnas en helt ny generation av basister som kommer ta sig ann "Georg från Tokio Hotel" som sin idol.

Gustav - Trummisen i bandet fyller 22 i år. Under de senaste åren har inget förändrats i hans ansikte. Han fortsätter se ung ut, men under hans konserter kan man se skillanden på den gamla och den nya 2010 Gustav: MUSKLERNA!!! De pumpade armarna som han slår trummorna med är så sexiga!!! Det är inte överraskande att många flickor föredrar honom över Bill eller Tom. Som tur är så är han inte allergisk mot flickor, vad han är allergisk mot är pollen, fläsk, fisk och jordgubbar. Med alla fansen han har, borde han kolla in en eller annan. Hans glasögon ger honom en klar och ren utsikt.

Bill - Bill, ledaren i bandet, föddes några minuter innan hans tvillingbror Tom. Bortsett från det verkar det som om han har tagit upp rollen som storebror. Låtskrivaren verkar väldigt mogen och erfaren för hans ålder. Något som är reflekterat i hans utseende. De barnlikande ansiktsformerna har verkligen förändrats under de senaste åren. Han brukade ha kort hår men efter 2005 lät han det växa ut för att ge frihet till hans kreativitet. Det är inte överraskande att han står ut som han gör med hans extravaganta frisyrer. Skandaler och rykten om hurvida han är homosexuell eller inte har inte stört hans trevliga personlighet. Han är bara en normal person som håller båda fötterna på jorden. Han föredrar pizza istället för kaviar i en lyxig restaurang.
Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Sheriilyn

Det står att Bill är äldre än Tom, men det stämmer väl inte?

2010-05-13 @ 00:25:11
URL: http://sheriilyn.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Haha nej, det stämmer inte. Flera saker är fel här men du vet ju hur media är >_<

2010-05-13 @ 00:26:23
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Mandi

säääämst jävla artikel ju :D

2010-05-13 @ 00:38:48
URL: http://supermandie.webblogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0