De Bravo #21/2010


Adam Lambert säger: "Bill är min drömkille!"

Den amerikanska sångaren är ganska lik sångaren i Tokio Hotel!

Galet - Har Bill Kaulitz [20] en egen dubbelgångare? Nästan! Killen heter Adam Lambert [28] och i sitt hemland - Amerika är han redan en megastjärna. År 2009 hamnade han på andra platsen i "American Idol", den amerikanska versionen av DSDS. Nu vill han inte bara erövra Tyskland utan också - sångaren i Tokio Hotel. Adam, som öppet pratar om sin homosexualitet, säger detta om Bill till Bravo: "Det är min drömkille. En äkta skönhet!" Wow, det låter som en förälskelse! Adam ler. "Jag vill shoppa med honom! Vi har exakt samma stil!" Inget man har missat. Båda sångarna har liknande smak i kläder och galet smink. Adam Lambert fick även smeknamnet "Glambert" av sina fans.

Bill och han har något gemensamt. De är båda fans av franska märket Christian Dior. Adam bär likadana jeans från Dior som Bill. När bilder kom upp på Internet, började Tokio Hotel fans anklaga honom för att vara en billig kopia. Adam skrattar bara åt det. "Allt är skit snack!", säger han. "Ingen har kopierat någon! Bara passionen för mode!" Men har Adam någonsin träffat Bill? "Tyvärr inte", säger han. "Men när jag ser honom kommer jag säga; Du är ju helt galen!" Vinner han Bills hjärta på det sättet? Adam har iallafall tyska fans på sin sida: Hans debutsingel "Whataya Want From Me" hamnade nyss på topp fem listan... 
---
Texten på bilderna till höger:

Vem kopierar vem?
#1: Bill och Adam syns i urflippade kläder. Här, till exempel i en galen Glam-Rock-Look! Läderjacka med nitar på axlarna. Den enda frågan är: Har Bill snott stil-idén från Adam - eller var det tvärtom?

#2: Två stjärnor - ett par jeans. När Adam visade sig med Dior byxorna offenligt, anklagade Tokio Hotel fansen honom: "Du är bara en billig Bill-Kopia!" 
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Bella

Tack för översättningen! ^^ Tycker Adam e söt som pratar sådär om Bill :D Han har bra smak på killar, Adam :D ;)

2010-05-19 @ 23:00:38
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Inga problem! :) Haha ja, visst har han det alltid. 8D

2010-05-19 @ 23:02:01
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: isabelle

tycker också adam är så söt som gillar bill så mycket :)

2010-05-19 @ 23:02:41
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Mja! Men jag kan verkligen inte klandra honom för att tycka att Bill är en skönhet, för det är han verkligen. XD Vore kul om de träffades någon gång. =)

2010-05-19 @ 23:04:47
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Jenny

"Vi har samma stil!" Ja, eftersom du kopierar Bill för att KUNNA SÄGA att ni är lika och för att ANDRA ska påpeka hur lika ni är. suck



Drömkille är just vad Bill är, så du kan ju fortsätta drömma, Adam... ;)

2010-05-20 @ 21:30:09

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0