De Bravo #19/2006


Tokio Hotel erövrar London!
Nu påbörjar de sin internationella karriär! Alla visste om det - förutom Bravo: Tokio Hotel åkte i hemlighet till London! Det är där de påbörjar sin internationella karriär. Alla bilder och fakta från popmusik staden...

Det var en mycket välbevarad hemlighet: Endast BRAVO åkte exklusivt tillsammans med Tokio Hotel till deras resa till London. Bill (16), Tom (16), Gustav (17) och Georg (19) spelar in deras singlar "Durch den Monsun", "Schrei" och "Rette Mich" på engelska i den brittiska popmusik staden, som än så länge har släppts i Tyskland. Bill: "Det är lättare för mig att sjunga på tyska men jag fixar det på något sätt!" Tillsammans med BRAVO gick de fyra killarna från Magdeburg på en sightseeingtur genom denna enorma stad innan de tog plats i studion: Big Ben! Buckingham Palace! Tower Bridge! Och Tokio killarna i mitten av de! Först ut är Piccadilly Circus. Killarna är helt överväldiga av all uppståndelse där. "Det är alltid action!", säger en förtjust Tom. Resan till London var en dröm som gick i uppfyllelse för honom. "Staden sover aldrig. Jag tycker det är härligt!" Tokio killarna tar fram sina kameror omedelbart och tar bilder på varandra framför dessa stora, färgglada neonskyltar. "Jag smälter allting!", förklarar Tom. "Något sånt här händer trots allt en inte varje dag!" De står bara på den världskända torget i flera minuter och njuter av den livliga atmosfären. De ser också fram emot att få se "London Underground" en gång - tunnelbanan av Englands huvudstad.

Men, när de tar fram sina kameror, säger en vägarbetare åt dem "Inga bilder, tack!" Men killarna låter inte de påverka sitt glada humör! De tycker speciellt att de röda telefonkioskerna roliga - alla vill ha bilder på sig själva inne i dem. När det är Bills tur, ringer telefonen helt plötsligt! "Vad är det som händer?", säger han. Livvakten löser omedelbart situationen: "Fel nummer!" Killarna brister ut i gapskratt. Nästa stopp på turen är Buckingham Palace. Kommer de kanske att träffa Drottningen? "Jag tror inte våran musikvärld betyder något för henne. Hon lyssnar bara på klassisk musik ändå.", försäkrar Bill. Istället står det ganska mycket turister utanför grindarna. Och de stirrar hellre på Bills annorlunda klädsel än slottet! En del tjejer fick bad till och med om autografer! Tom: "Tjejerna klär verkligen upp sig här. Det är coolt!" Det enda dåliga är: "Det blir problem med språket ifall man vill gå fram till en tjej!" Alla skrattar! Har inte de fyra en ordbok med sig? "Vi har alltid en översättare", avslöjar Gustav: De behöver ingen för nästa stopp: Schweiz. Tokio Hotel berättar en hemlighet för oss innan de säger hejdå: "Vi funderar på att släppa ytterligare en ny singel eller en ny låt..."

Bilder:
- Bandet med Englands flagga: De fyra killarna diggar London och har roligt på sin sightseeingtur genom den Engelska huvudstaden.
- Bill i telefonkoisken: "De ser helt super ut!" Tycker Bill och ställer sig inne i en typisk brittisk telefonkiosk för en bild.
- Bandet med Piccadilly Circus i bakrunden: Bandet är imponerade av de färgglada neonskyltar i Piccadilly Circus.
- Bilden på tvillingarna 1: Tom tar kort på sin tvillingbror för familjealbumet med sin kamera.
- Bilden på tvillingarna 2: Killarna köper chokladkakor och smaskiga muffin på ett café på Parliament Street.
- Bilden på Tom och vykort: Trots att Tom inte köper några souvenirer: "Jag ska ändå skriva ett berv till min familj!"
- Bilden på bandet när de äter: Sightseeing ger aptit! Killarna laddar om sina batterier emellanåt. Men, de är inte helt tokiga i brittisk mat: de äter hellre croissants istället för bacon och korv.
- Den stora bilden på bandet: Gustav och Georg har redan varit i London tidigare. Tom och Bill tittar på sevärdigheterna för första gången.
- Bandbilden vid Big Ben: Killarna poserar framför Big Ben för en bild att minnas - det är synd att inte klockan spelar.
- Bilden på Tom och fans: De frågade till och med efter autografer i London. Men, Tom och killarna har inte tid att flirta.
- Bandbilden med en karta: Georg vill veta "Vart är vi nu?". Bill visar de andra på kartan vad de defintivt borde gå och kika på.
- Högra bandbilden: Solen skiner till och med för Tokio Hotel i den grå himmel som är karakterisk för London. Killarna njuter av det.
- Runda bandbilden: "Vi ser verkligen fram emot för BRAVO Super Show eftersom vi kan spela för BRAVO läsarna då."
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0