[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #1


Intervju med Tokio Hotel
Vi är ledsna att ni tjejer har fått vänta. Nu kommer jag lägga upp intervjun med Tokio Hotel, som gjordes under deras senaste resa i Japan förra månaden då de var här för VMAJ. På grund av att intervjun bara kunde äga run i 10 minuter, kunde jag inte ställa alla frågor som samlades in från bloggen och Twitter, men de fyra underbara killarna gjorde sitt bästa att svara på frågorna.

Alla intervjuer ni har gjort har skakat om världen. De har översatts till, engelska såklart, franska, thailändska, ryska och många andra språk och läggs sedan ut på Internet. De finns också kommentarer i min blogg på engelska, franska och tyska.
Bill:
*ler stort* Ja, det är helt fantastiskt, eller hur? Det är helt otroligt.

Den här gången har jag sagt till i förväg att jag skulle intervjua er så jag har fått massa frågor från fans i Uruguay, Ryssland, Italien, Kina osv. Fans över hela världen vill ställa frågor till er. De har skickat in frågor i stilen med: "Om ni åker till Japan så hoppas vi att ni besöker Kyusyu. Eller så hoppas vi att ni kan komma till Uruguay eller Moskva." Alla era fans hoppas att ni kan komma och besöka dem.
Bill:
Vi får se. Men det skulle vi vilja. Alla fans håller koll på din blogg, va?
Ja, jag tycker att fansens sätt att kommunicera är fantastiskt.

Dåså, då börjar vi. Låt oss se hur många frågor ni kan svara på.

Har ni hittat er favoritställe eller favoritaffär i Tokyo ännu?
Bill:
För att vara ärlig så har vi inte haft tid att strosa omkring något. Den här gången stannar vi bara här i två nätter också. Vi har bara tid för intervjuer och TV-program, så vi har ingen möjlighet att kika runt på ställen. Men under vårat första besök i Japan så hade vi 30 minuter som vi kunde strosa omkring lite, och jag såg flera fina människor med stil.
Vart då? Harajuku eller Shibuya?
Bill:
Ja, det var roligt. Jag gick in i flera modebutiker. Så jag skulle definitivt vilja komma tillbaka till Japan och strosa omkring ordentligt när jag har ledigt nästa gång.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0