Lies Angeles @ Twitter - 7/7 2011


Med andra ord så har denna fotograf sett tvillingarna (eller bara en av dem, han har inte sagt något om det än) och tog bilder på dem på långt håll (han stod bakom ett träd) åt oss fans. Han säger även att bilderna kan skapa snack. På hans hemsida var det något fan som frågade om Tom har synts med en tjej i Los Angeles och hans svar kort och gott: "Det får du se imorgon här på min hemsida..." Bilderna kommer upp senare idag svensk tid.

Denna fotograf tog DENNA bild på Bill i august förra året för att visa ett exempel.
~~
Edit:
Han lägger upp bilderna om ~20 min på sin hemsida säger han, han har alltså vaknat nu. XD Här är ett av hans senaste tweets där han säger att han tog bilderna på dem när de stod utanför ett matställe medan han satt i en bil på andra sidan gatan:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det lär ju bli mot kvällen då, efter 16 ialf, om det är morron i LA. så vi får väll vänta ett tag om han inte känner för att gå upp lite tidigare för vår skull ? :D



säkert bilder på dom med tjejer och fansen kommer flippa ut som vanligt :D jag lovar, jag sitter här med hjärtklappning bara för att han kom ut och typ varnade för att dte kommer starta snack mellan fansen :P detär ju garaneterat något med tjejer!

2011-07-07 @ 12:50:27
Postat av: Jassy

I also think its about girls. Or men perhaps, you never know, but at least about someone other than the twins -- someone whos with them on the pictures I mean. Its early morning here, but not in LA so I guess weve to wait a bit longer for him to post the pictures.

2011-07-07 @ 12:59:34
URL: http://tokiohotelamerica.com
Postat av: Anonym

hmm......

2011-07-07 @ 13:09:55
Postat av: Bd

Och nej :-( jag trodde Bill och Tom skulle få vara ifred :-( känner mig bara ledsen för att inte dem där snokande fotograferna lämnar dem ifred :-(

2011-07-07 @ 13:24:02
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Som sagt, den här fotografen har gjort det klart och tydligt att han aldrig hänger utanför deras hus och att han bara tar bilder på dem när de är på allmänna platser. Han har också sagt att han känner till några av deras ställen de brukar hänga på och att han antagligen blev tipsad från tvillingarnas staff vart Bill var förra gången han såg honom (bilden i länken ovan när han shoppade förra året). Dessutom säger han att det inte är några paparazzis som bryr sig om dem (och det vet vi ju, annars skulle vi konstant ha bilder och det har vi ju inte) och att han har sett paparazzis gå förbi dem utan att ens reagera att han var känd, så.. Ja, nog lämnar dem de ifred alltid. I stort sett. XD Personligen har jag inget emot att få lite nya bilder när de är på allmänna platser, det blir alldeles för tråkigt när det går månader utan ett knyst från dem. =)

2011-07-07 @ 13:36:01
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: bd

ohh okej :-) i så fall är du ju bra :) <3 trode först att det var en paparazzi.. och nej det är klart att det är sjukt spännande med nya bilder.. grejen var bara att jag trodde det var en paparazzi.. i så fall tycker jag sydn om killarna som vill vara ifred du vet <3 tack för info <3 och föresten jag måste sega att jag älskar den här bloggen <3

2011-07-07 @ 13:59:16
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det här är en paparazzi (verkar det som iallafall, eller så är han bara en vanlig fotograf, men han har ju egen agent och så), men en del har ju som sagt mer respekt än andra. Jo, jag fattar vad du menar! :) Ingen fara, haha! Och tack till dig med, <3

2011-07-07 @ 14:10:58
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: S

Uh, kanske en bild på Tom och *** ^_^

2011-07-07 @ 15:04:47
Postat av: Emilia

^ Skulle vara gulligt, jag tvivlar på att de är tillsammans dock... Fast hon är totalt Toms typ utseendemässigt, känns det som.

2011-07-07 @ 17:41:47
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Bilderna är uppe! >> http://kaulitzandthegs.blogg.se/2011/july/utanfor-en-restaurang-los-angeles-californ.html

2011-07-07 @ 18:26:56
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0