Livechatt på Twitter (PopCrush) - 24/11 2014

Sammanfattning: 
Bill's favorit jultraditioner är att äta mycket mat och titta på Familjen Flinta. Om de vore kvinnor skulle Georg heta Georgina, Gustav skulle heta Virgina, Tom skulle heta Tessa och Bill skulle heta Vivian. På frågan vilka artister de lyssnar mest på just nu, svarade Bill Kiesza, Tom svarade The Black Keys och Georg svarade Foo Fighters. De säger att turnén kommer att meddelas officiellt om ungefär en vecka. Tvillingarna fick frågan i vilken stad i Usa de helst skulle vilja bo i förutom Los Angeles, och Bill svarade att han ville flytta till New York nästa år. 
 
På frågan "hur är ni när ni är fulla?", så svarade dem att Gustav är den aggressiva, Georg är den känslosamme, Tom är rolig och hävdar att Bill aldrig dricker (fast vi alla vet väl hur det egentligen är XD). Pumba fyller 1 år den 7/12. Gustav kommer att börja använda sitt Instagram-konto igen om några månader. Bill vill åka på semester mot slutet av 2014. På frågan till Bill vad bokstäverna (T & C) står för på Bill's halsband svarar han att det är initialerna för hans mamma och Tom. 
En tweet till alla fans: 

"Tack så mycket!!! Vi hade jättekul. Vi ses på turné nästa år. Vi kommer att göra en världsturné och datumen släpps inom kort!!" 

Kommentarer
Postat av: Elina - Admin of the blog

C:et står för Charlotte, hennes andranamn I guess. :)

2014-11-24 @ 22:10:17
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0