[MTV/Buzzworthy.com]: Humanoid är klar, efter broderligt bråk.

Tokio Hotel's Humanoid är klar, efter broderligt bråk
"Bill och Tom Kaulitz bråkade över låtlistan", säger producentern.

De hade redan bestämt ett namn och ett utsläppningsdatum, så det var nog dags för killarna i Tokio Hotel att faktiskt avsluta inspelningen av Humanoid, uppföljaren till deras engelsk-språkiga debut, Scream.

Och de har avslutat inspelningen. Enligt producentern David Jost, har bröderna Bill och Tom Kaulitz precis lämnat Los Angeles där de var och fixade med det allra sista på albumet, vilket har varit under process i nästan ett år nu.

"Bill och Tom har precis varit i Los Angeles för att göra det sista med gitarr och röst inspelningarna. Produktionen är klar och nu lägger vi ihop allt på albumet", sade David Jost i ett uttalande till MTV News på onsdagen (5e augusti). "Från de 25 låtar vi har skrivit de senaste 12 månaderna, vi har kommit till det [slutliga] urvalet av låtar, vilket vi har fokuserat på, produktion-mässigt de senaste månaderna."

Jost fortsatte med att säga att Kaulitz har skärt ner de 25 låtarna ner till 13, vilket kommer bli den slutliga låtslistan för Humanoid. Men det var inte lätt.
"För ett par dagar sedan, hade Bill och Tom ett litet argument om vilka låtar som skulle vara med på den slutliga låtlistan på det nya albumet. Men det verkar som om det problem har lösts", skrev Jost. "Bill har nu klargjort en låtlista som innehåller alla låtar som kommer med på albumet Humanoid. Enligt Bill's senaste version, kommer 13 låtar finnas med på det nya albumet."

Och hur kommer de 13 låtarna låta?
Ja, förutom några YouTube läckor - smakprov från ett par av Humanoids låtar, "Dark Side of the Sun" och "Pain of Love" kom ut tidigare i juni - några få verkar veta. Jost hade tidigare nämnt att Kaulitz har tagit inspiration från Science Fiction-världen, och tidigare i år, berättade producent teamet "Matrix" för MTV News att de hade spelat in 8  låtar med Tokio Hotel, och att materialet var "grovt, hymn-liknande" grejer med en mörk infattning och "mycket gitarrer".

I hans uttalande, berättade även Jost att de nya materialet kan komma till att bli mer dystert och ström-av-medvetlöshet. Eller åtminstone är det vad vi tror han försöker säga ...

"Redan som en ung pojke höll Bill en enorm melankoli i sig själv. På skrivnings och inspelnings sessionerna, är hans hans känslomässiga ytterligheter hans största tillgång. I studion är Bill's sanning alltid hans senaste humör och hans senaste känsla", skrev Jost. "Ibland gick Bill in i studion - drömmandes helt vaken - och sedan levererade de ihopskrynklade papperslapparna med sina låt idéer skrivna på, från olika fickor och väskor."

(...)
Bill Kaulitz själv hade detta att säga om inspelningen av Humanoid: "Vi har aldrig tidigare lagt ner så mycket tid på ett album. Och även, eller kanske bara för att vi har jobbat på detta album så länge, så känns det på något sätt ganska konstigt att avsluta det och låta det gå. Nu måste vi förbereda oss igen på att inte spendera dagar och nätter i studion längre utan tillbaka i turnebussen igen."

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: MTV.com och MTV Buzzworthy.  

Kommentarer
Postat av: Lila

YEEEEEEEEEEEEEEY!

det här låter gryyymt!

men sciene fiction? typ nånting som jag verkligen inte gillar

2009-08-05 @ 22:15:19
Postat av: Amanda

Fan vad najs det kommer bli, LÄNGTAR! :D

2009-08-06 @ 13:36:11
URL: http://heartshapedglasses.webblogg.se/
Postat av: Angelica

Yeeeeaaaaahhhh:D äntligen!<3



Dystert och medvetslöshet, hmm O_o

2009-08-06 @ 14:25:22
Postat av: ida, tokiohotelnytt @ bdb

jag tycker inte de ska skära ner på låtantalet... låt skivan ha alla låtar de har! :D hahaha, okej jag vet att det inte är så realistiskt, men jag är ju skit nyfiken på ALLA låtarna.. xD



Vad tror du, att det är en av låtarna som heter som singeln eller är det en låt som heter så? :)

2009-08-07 @ 23:14:17
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Ingen aning faktiskt..

2009-08-08 @ 12:47:20
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0