[DestinoRock.com]: Tokio Hotel igen. Börjar sopa ...


Tokio Hotel kommer tillbaka
Efter mer än ett år av rykten och spridningen av problem, har tyska bandet Tokio Hotel redan lagt grunden för deras efterlängtade återvändning. I ett officiellt uttalande av managern David Jost, lovades "Automatic" bli namnet på den första singeln som kommer ut i mitten av september. Om två veckor, torsdagen en 27e augusti, kommer en konsert äga rum i Köln och förutom ett par klassiker från bandet blir det även en ny låt som nämns ovan.

Bilden som finns med i artikeln, visar en del av det nya marknadsföringssatsningen som redan har börjat ta fart på internet. Det sågs som en vuxen börjar bannlysa den eviga undomen och det är tydligt nog eftersom bilden av bandet visar att, de är steget närmare till en reklam av något som är skapat av designern, Karl Lagerfeld spelar en stor roll i Tokio Hotel's värld. 

Under de senaste dagarna, som genom ett trollsag, har bandet börjat bli ganska mottagliga för allt som rör sig runt dem. (..) Inom de kommande dagarna kommer vi ge er en exklusiv intervju...

Tack till Lorena. Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: s a r a

åh äntligen en intervju!

2009-08-14 @ 15:35:48
URL: http://sariiiih.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Dem kommer ju intervjuas den 27e i Köln, men det visste vi ju redan om! :D

2009-08-14 @ 16:03:55
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0