[TH.com] - Skicka in din bild för en chans att vinna stort!


Tokio Hotel For Japan: Skicka in din bild för en chans att vinna stort!
Ett stort tack till alla som redan har stöttat "TH For Japan" hittills. Vi skulle verkligen vilja belöna erat engagemang. Visa erat stöd för hela världen genom att ta en bild på er själva när ni håller i "TH For Japan"-knappsetet. En samling av alla inskickade bilder kommer att läggas upp på Tokio Hotels officiella Facebooksida! Och bland alla inskickade bilder kommer vi att välja ut en person som kommer att få ett unikt pris: Din exklusiva och personliga Tokio Hotel-ring! Tillverkad just för dig ur en bit av scenen av ledstången från den stora "Welcome to Humanoid City"-turnén i Europa, designad av en äkta guldsmed.

Och så här kan du vara med och tävla:
Skicka en bild på dig själv där du bär "TH For Japan"-knapparna till [email protected]. En samling av alla inskickade bilder kommer sedan att läggas upp på Facebook.com/TokioHotel. Mot slutet av denna kampanj (31 maj 2011 - kl 23.59) kommer en lycklig vinnare att få den prestigefyllda "TH For Japan"-ringen. Lycka till och tack för erat fantastiska stöd!!!

Förresten: Även om ni inte har fått hem erat knappset ännu - varje deltagare har samma chans att vinna priset...även om det betyder att du skickar in din bild om ett par dagar.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0