Mininyheter - 28/7 2010

¤ Team Productions är en är en ecuadoriansk företagsledare i underhållningsbranschen, reklamverksamhet, speciella evenemang och företagsevenemang. För ett par dagar sedan bekräftades det på deras Facebook att de försöker få Tokio Hotel till landet. Som vi redan vet planeras en miniturné till Latinamerika, dock har vi inga fastställda datum ännu. =)

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 i Tyskland (samma sak i Frankrike)! Källa.

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 (CDn ligger på plats #3) på försäljningslistorna i Tjeckien! Källa.

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 på försäljningslistorna i Schweiz! Källa.

¤ Tokio Hotel nämns i en bok som heter "Dirty German. Everyday Slang from "What's up?" to "F*%# off!"". Den handlar som sagt om tyska slangord och svordomar. Tokio Hotel står med i kapitlet "Poppy German" där det står om musiker, konserter och sånt. Det finns olika kategorier i det kapitlet och killarna hamnade självklart i följande med texten:

Pojkband: "Trots att amerikanska grupper dominerar denna kategori (vilket inte är något att vara stolt över) tar tyskarna över med den senaste succén, Tokio Hotel. Föreställ er ifall N'sync och ett japanskt popband skulle ha läskigt sex...det här är deras barn." [Denna info kommer från Tatsumi @ THUS vars vän gav henne denna bok].

Kommentarer
Postat av: Belinda

Ecuador <33333 :D Låt de va sant, snälla:D

2010-07-28 @ 11:43:43
Postat av: Caroline

Men herregud ;s Att dom ens orkar skriva sådär! Asså, de sistnämnda i inläggäet...

2010-07-28 @ 12:20:20
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0