La Sicilia - 17/7 2010 (Italien)


Tokio Hotel: "En present för Italien"
Catania är belägrad av tvillingarna Tom och Bill. Fanclubar och fans campar i den heta solen.  

Varför valde ni att spela in DVDn i Milano under eran turné?
"Vi bestämde det" - berättar Bill - "eftersom det var den sista delen av våran turné. Det var en av våra bästa konserter någonsin och DVD producentern gjorde ett väldigt bra jobb. På DVDn finns det en del för backstage där man får se väldigt roliga stunder. Vi älskar de italienska fansen också så vi var glada över att få spela in våran DVD på konserten i Milano."

Är det här erat första besök på Sicilien?
"Ja, och tyvärr har vi inte kunnat få se så mycket. På torsdagskvällen kunde vi inte sova och idag åker vi hem tidigt, så vi har spenderat hela dagen på hotellet. Det är förresten otroligt varmt här på Sicilien. Det är faktiskt varmt i Tyskland också, men inte så här."

Hur kändes det att få höra att ni är det mest framgångsrika tyska band på 20 år?
"Vi är väldigt stolta över den här framgången eftersom det inte är så lätt att få den. Allting vi gör, från och med när vi vaknar tills vi går och lägger oss är relaterat till Tokio Hotel. I början hade vi bara fans i vårat land, sedan sade vårat skivbolag till oss att vi skulle försöka i Frankrike, Italien osv. Vårat liv har förändrats helt på så kort tid. När vi gick tillbaks till skolan sen, var allt helt annorlunda. Men framgång har sina negativa sidor. Nu kan vi till exempel inte leva ett normalt liv. Vi har inget privatliv alls och kan inte gå ut med vänner som andra kan och vi är alltid med livvakter. I början kändes det väldigt konstigt."

Vad är det galnaste ett fan har gjort för er?
"Framför vårat hus brukar det alltid vara folk som väntar på oss. När vi kommer tillbaks till Tyskland stannar vi inne med våran familj och våra hundar. Ibland väntar galna människor i flera dagar i deras bilar och har inget annat att göra till skillnad från våra andra fans. En gång hände det dock en absurd sak, en tjej klättrade upp på tredje våningen och in genom fönstret för att få träffa oss. Sedan tog vi en bild med henne såklart."

Hur viktigt är utseendet och sminket för Tokio Hotel?
"Alla - berättar Bill - har behållt sin egna stil. Jag har till exempel alltid gått klädd så här och använt smink. Det var inte ett beslut realterat till Tokio Hotel. Vår enda regel är att vara oss själva."

Nästa projekt?
"Vi kommer besöka Asien och Latinamerika. Och vad gäller framtiden, efer dessa datum och DVD utsläppet, får vi se. Våra liv är fulla av överraskningar. När vi var i skolan var allting likadant. De konstanta nyheterna är vad vi älskar mest med Tokio Hotel."
Engelsk översättning: Annalee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom kan väl visst gå ut med vänner och sådant utan livvakter?

2010-07-21 @ 18:45:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Självklart, dem gör det hela tiden men i vissa fall är det bäst att vara på säkra sidan och ta med sig en eller två. :p

2010-07-21 @ 19:13:01
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0