De Bravo #31/2010


Duell mellan Glamour-Boys
Båda killarna har galet hår, galna kläder och stjärnmakt! Men vilken sångare rockar mest? Bill Kaulitz vs Adam Lambert.

Karriär
Adam: I skolan sjunger Adam i kör och i skolans jazzband. Efter studierna spelade han i musikaler och teatrar. 2009 medverkar Adam i castingprogrammet "American Idol" - och slutar som tvåa. Men han ger inte upp...
Bill: Från normal-kille från byn Loitsche nära Magdeburg till världsstjärna! Så här började det: Med sin tvillingbror Tom [20] gör Bill Black Questionmark musik. År 2001 träffade dem Gustav och Georg på en spelning. De grundar Tokio Hotel. År 2003 medverkar Bill i "Star Search" - men åkte ut i åttondelsfinalen...

Framgång
Adam: ...och fick slutligen ett skivkontrakt! Hans CD "For Your Entertainment" sålde över en miljoner exemplar internationellt! Hittills har Adam fått tre priser, bland annat Teen Choice Award.
Bill: ...men castningen var bara början på en megakarriär. Bill och hans band har sålt miljontals CDs världen över, vunnit 45 (!) priser (bland dem tre BRAVO-Ottos och elva VIVA-Cometer)!

Kläder
Adam: Stiltekniken hos 28-åringen har inga gränser! På fester klär han ut sig som en kvinna - och på scenen bär han stila kläder och hattar. Bland sina fans är han känd som "Mister GaGa".
Bill: Bill blandar privata (höger) begangnade saker med märkeskläder. På scenen och som modell catwalken, älskar han att göra det ännu vildare: lysande rymddräkter eller galna läder-delar med fjädrar!

Kroppssmycken
Adam: På höger underarm har Adam två tatueringar: Horus öga (ungefär som en symbol för skydd mot onda blickar) och ett tecken på oändlighet. Dessutom kallas sångaren "Flesh Tunnel" (hål i öronen som är utstretchade).
Bill: Bill skaffade sin första tatuering vid 15 års ålder - En TH-logga i nacken. Därefter en stjärna på magen, ordspråk på vänster underarm och revben. Bill är även piercad: Han har en i tungan, en i bröstvårtan, en i ögonbrynet och nyligen i näsans skiljevägg!

Frisyrer
Adam: Adam färgade sitt naturligt blonda hår - Vanligtvis är det svart. Men han har också haft lila eller grön man.
Bill: Bill har haft galna frillor: Manga-stil, palm-stil, dreadlocks... Nu bär han Lambert-frillan!

Kärlek
Adam: Adam är öppen med sin homosexualitet. På American Movie Awards i Los Angeles kysstes han vilt med sin keyboarder. Förnärvarande är Adam singel - men han har sina ögon på Bill: "Han är min drömkille!"
Bill: Tokio Hotel-frontmannen är väldigt ensam: Han har inte kysst en tjej på över 5 år! "Jag drömmer om den stora kärleken", säger han. Det lilla han får kommer från hans familj och fansen...

Resultat: Pokalen för Super-Glamour-Boy går till...Bill! 20-åringen har haft en drömkarriär i flera år med sitt band. Nykomlingen Adam har inte nått dit än. Men se upp: med mega-stiliga kläder stjäl modeikonen Bill lätt showen. Och med hans fantastiska röst kan Adam bli lika världskänd som Bill. Det förblir spännande.

Stjärn-duell
Tokio Hotel-Bill eller sångaren Adam Lambert - vem vinner kampen om Glamour-Boys?
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: sara

Åh man börjar nästan snart bli trött på alla artiklar där man måste jämföra Bill och Adam..

Bill är Bill och Adam är Adam.

Man kan inte jämföra två olika personer tycker jag..



Haha, var tvungen att säga min åsikt :D

2010-07-28 @ 16:45:10
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com
Postat av: Leila

Håller med Sara! Men tycker det inte är någon fråga om saken om vem av dem som vinner duellen ;)

2010-07-29 @ 14:14:34

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0