[MTV Asia.com]: Ready, Set, Scream!


Ready, Set, Scream!
Topplistande singlar, platinasäljande album, elektrifierade spelningar och en massa priser - dessa är kännetecken för Tokio Hotel imperiet. Att bo på olika hotell var och varannan vecka och att vara omringad av hängivna fans som dyker upp överallt har blivit en vana för Tokio Hotel killarna, och tvillingarna Kaulitz har inte ens fyllt 21 år än. Med deras oemotståndligt medryckande glamrock ljud, vet bandet helt klart hur man "human connect to human", och det gäller inte bara Europa utan resten av världen också. Och nu är dem i Malaysia för MTV World Stage 2010.

Killarna var avslappnade när de samlades på en mjuk soffa, klädd i vanliga kläder för det tropiska vädret. Bill var enastående som vanligt, hans smala kropp gled in i en röd och svart randig topp tillsammans med kedjor som framhävde hans hals och hans hår var perfekt kammat. Under intervjun var Bill den snackiga, Tom den fräcka, Gustav den mest uppmärksamma, Georg den sötaste - han log mycket. Vi fick reda på vad mer Tokio Hotel har i rockärmen inför kvällens uppträdande, Bills septumpiercing och den mycket saknade Jumbie innan killarna var tvunga att gå och repa.

Vad kan fansen förvänta sig av erat uppträdande på MTV World Stage Live i Malaysia 2010?
Tom:
Det viktigaste år att vi kommer att ha ett brinnande piano och något nytt för "World Behind My Wall". Vi kommer också ha en bra öppning för "Noise" och alla våra intron.
Bill: Vad vi gjorde på det här albumet var att testa nya instrument, killarna spelar keyboard och piano för första gången, för rent generellt sätt spelar Tom bara gitarr, men han är också väldigt duktig på att spela piano så vi tog den idén från det nya albumet till scenen också.

Blir ni fortfarande nervösa innan ni går upp på scenen?
Bill:
Ja, det blir vi. Men när man göra en turné i tre månader eller nåt...med stora konserter varje kväll, så vänjer man sig. Vi är alltid nervösa innan vi gör en show, man har bara en chans och det är alltid spänt. Det är normalt att vara nervös.

Tokio Hotel har nyligen släppt DVDn och CDn "Humanoid City Live". Så vitt jag förstår det så var scenen en idé från filmen "Fifth Element". Berätta mer om processen bakom detta turné-video-liv.
Bill:
Du vet, när det kommer till turnén så får man alltid så mycket idéer och kommer på så mycket man vill göra och för oss var det väldigt viktigt att göra något nytt. Vi ville skapa en "Humanoid City" så vi tog hjälp av en fantastisk scendesigner, hon heter Misty Buckley. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och vi jobbade väldigt bra ihop.
Tom: Vi satt ner och berättade att vi ville ha ett stort intro, vi ville ha något som kunde röra sig. Vi ville skapa ett flöde på scen och idéerna bara rullade in.
Bill: Så att sätta ihop en show så här betyder mycket tid, vi började redan ett halv år innan vi började resa och vi gjorde några repningar i London i ungefär en vecka. Vi gjorde sedan kostymerna tillsammans, det var Dean och Dan Caten från Dsquared2, och de gjorde också ett fantastiskt jobb. Det var verkligen en process, så jag tror att det viktigaste är att gå samman och prata om vad man vill ha. Jag ville göra något "Humanoid", något som inte är från den här planeten, och det var hela teamet på turnén. Allting fick väldigt bra och vi gjorde en ordentlig show i Milano.

På tal om eran turné och erat nya album "Humanoid", det är lite sci-fi aspekt på det hela, så har ni några favorit sci-fi filmer, böcker osv?
Bill:
Jag tror jag gillar de flesta sci-fi filmerna.
Tom: Sci-fi filmer är bra, min favorit sci-fi film är... Har vi en favorit? Jag menar, Fifth Element är bra...
Georg: District 9.
[alla håller med]
Bill: 2010 var också en bra film.
Tom: Det är inte riktigt sci-fi men...
Bill: Jag gillar mycket olika saker, jag gillar allt med utomjordingar till exempel. Det var inte planerat att göra albumet så här, det kom bara med processen och vi satt i studion och tänkte och pratade om såna saker och kom på idéen att kalla albumet "Humanoid" och ha alla dessa sci-fi influenser.

Bill, du har skaffat dig nya piercingar bla en septumpiercing som är aningen mer ovanligt. Var det planerat eller gjort spontant?
Bill:
Nej, det är alltid väldigt spontant. Jag satt i bilen och fick idéen bara, och sa "ok, jag vill göra det." Det som är så bra med piercings är att man kan ta ur dem när som helst. Men jag gillar verkligen piercings och tatueringar så jag har redan planerat några nya tatueringar som jag vill skaffa. När man gör det så gör det fruktansvärt ont och man säger "ok, jag tänker aldrig göra det igen" men sen känns allt bra igen och då går man direkt till nästa piercare - det är som en cirkel. Man kan säga att jag är beroende av det.

Finns det någon del på din kropp du aldrig kommer pierca?
Bill:
Ja, mitt område "där nere". [alla skrattar]

Vad är det mest intressanta ni har fått signerat än så länge?
Tom:
Vi har fått några riktigt härliga saker - använda underkläder, bilar...
Georg: Nakna bröst...
Bill: Jepp, såna saker...
Tom: Jag föredrar nakna bröst [ler stort]

Kommer Jumbie någonsin tillbaka?
Bill:
Ah! [alla skrattar]
Tom: Han ser verkligen bra ut på film.
Bill: Vi har alltid nya leksaker på turnér och den här gången har vi snakeboards. Det var väldigt svårt att lära sig men när man kan det så är det riktigt roligt. Men vi kanske tar med Jumbie på nästa turné, eller kanske till Asien. Jag tror definitivt att han vill se hur det ser ut.
***
Så mina damer och herrar, när ljuset tänds för Tokio Hotel ikväll på MTV World Stage Live i Malaysia 2010, var beredda att skrika.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack så jättemycke för översättningen Elina ^^ =D <333333 Hoppas vi får se Jumbie nått mer =D HAHA

2010-07-31 @ 12:09:11
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: Jassy

great interview, lol!! jumbie is that plane from 2007 right?

2010-07-31 @ 13:12:52
URL: http://tokiohotelamerica. com
Postat av: Anonym

jumbie???

2010-07-31 @ 15:46:27
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jassy

Yes, it's that yellow plane. XD



Anonym

Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=Ut2yt4xKiyA

2010-07-31 @ 15:48:46
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0