MStar - 25/7 2010 (Malaysia)


Tokio Hotel lovar ett extraordinärt uppträdande
Trots att vårat samtal endast varade i mindre än 15 minuter, var det tydligt att dessa fyra unga män från Tyskland som kallar sig själva för Tokio Hotel verkligen ser fram emot sitt framträdande på MTV World Stage Live in Malaysia 2010 på Surf Beach @ Sunway Lagoon den 31 juli.

Under vårat samtal, gruppen som infattar Gustav Schäfer, Tom och Bill Kaulitz och Georg Listing, upprepade dem sin glädje över sin andra resa till Malaysia som kommer bli annorlunda och mer speciell för deras fans. "Det kommer att bli ett storslaget uppträdande och annorlunda från det tidigare. Eftersom vi fortfarande är ganska nya till den internationella scenen, är vi extremt tacksamma att MTV World Stage ger oss chansen att få spela på detta event." "Vad som är mer intressant är att MTV World Stage 2010 kommer att hållas i Malaysia och det ger oss chansen att träffa fansen som uppskattar vår musik", sade bandets ledsångare Bill Kaulitz.

Tillbaka till deras uppträdande på konsertdagen, Bill berättar att hans band kommer att göra en ordentlig show som är prestigefyllt nog för ett sådant musikevent. Klara att leverera deras populära hits som Pain of Love, Human Connect To Human, World Behind My Wall, Noise och Automatic, väntas detta band, som startade 2005, att komma fram med ett arrangemang och en musikkompsition som är lovat att vara större och fräschare, samt att använda sin egna personal och scenproduktionen av uppträdandet bortsett ett speciellt trick på kvällen då konserten äger rum.

"Vad kan vi säga? Uppträdandet den kvällen kommer att vara extraordinärt och överträffa förväntningarna. Förutom att låtlistan är längre och mer energisk, kommer vi även samarbeta med våran egna personal och scenproduktion för vårat speciella framträdande." "Den kvällen kanske kommer vi försöka att fängsla publiken med fyrverkerier förutom låtar som underhåller. Vi kan inte avslöja något annat - fansen måste helt enkelt komma och se själva hur vi uppträder", sade Bill, som var rörd över det stora respons de gick från fans under sitt besök här i maj.
Engelsk översättning: Yindale och Cheeser93 @ THM. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Camilla C.

Hmm...låter lite som PDP ;) alltså fyrverkeritänket menar jag ;) Jag hoppas många fans kommer fråna ndra länder för fansen i Malaysia kan inte enns deras låttexter :D Inte enns DDM liksom...så jag hoppas det för domfilmar ju och om Bill låter fansen sjunga (gerdom micken sådär ) så lär de ju va tyst :P inge illa menat men jag hoppas ni fattar :P vore inge kul om ingen kan etxten liksom haha...Hoppas dom kör gammla låtar också så dom mixar med nya ^^ Verkar bli som humanoid city turneen fast ändå inte, scenmässigt och säkert setlismässigt också men jag hoppas verkligen på gammla låtar ^^

2010-07-26 @ 17:03:09
Postat av: vickan

Är det live så man kan se det på MTV den 31 juli? :)

2010-07-26 @ 17:27:16
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Nepp, det spelas bara in nu på lördag och sen visas det på TV någon annan gång. Oftast är det samma datum för hela Europa, men vi får väl se hur det blir med årets World Stage. =)

2010-07-26 @ 17:50:13
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: anna redlund

de här ska bli spännande att se på mtv sen :D

2010-07-26 @ 18:33:15
Postat av: Anonym

Tror du det finns nya interjuver då?

2010-07-26 @ 18:38:33
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Ja, några intervjuer i Malaysia lär de nog göra. =)

2010-07-26 @ 19:21:29
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jippie!

2010-07-27 @ 08:04:47

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0