Today - 29/7 2010 (Singapore)


Making some noise!
Rockarna Tokio Hotel är glada att höja volymen.

Senast de tyska rockarna Tokio Hotel var i stan, gjorde dem en akustisk spelning - ett långt gråt från Humanoid City, den tuffa showen de nyligen har varit på turné med. Denna gång, när Tokio Hotel återvänder till våra stränder för Singfest, lovar de att rocka loss - om än i mindre skala än Humanoid City. "Vi kommer att ha en full elektrisk show, men vi kommer inte kunna ta med hela produktionen från Humanoid City", sade Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz. "Men det kommer att bli en bra show ändå."

Vad förväntar ni er denna gång?
- Vi förväntar oss bra väder och en bra publik. Tja, du vet, vi träffar hellre fansen öga-mot-öga än att bara läsa om dem eller höra talas om dem på Internet. Den här gången får vi träffa dem öga-mot-öga och se deras reaktioner och känslor. Det är alltid en härlig sak. Så vi ser fram emot det.

Såg ni mycket av Singapore och testade ni den lokala maten förra gången?
- Schemat var väldigt, väldigt packat förra gången så vi såg inte hela staden och alla våra fans, men det var fantastiskt. Vi åt bara pasta, pizza och sånt. Kanske testar vi något den här gången.

Att vara bröder i ett band är inte alltid en bra idé, titta bara på Oasis. Hur bra överrens kommer du med Tom?
- Jag tror det är pga att vi är enäggstvillingar, det är lite annorlunda. Det finns en sammansvetsing där, det är något speciellt. Vi är som en person - kan inte leva utan varandra. Jag menar, klart vi bråkar ibland men några minuter senare har vi glömt det. Tom och jag har gjort allt tillsammans hela vårat liv. Det är en enorm sak för oss att vara i samma band och få göra allt det här tillsammans.

Ni var bara tonåringar när ni startade. Några tips till andra unga band?
- Det är svårt i början, speciellt om man är väldigt ung med folk som snackar skit om en. Men när man gör bra musik vid 15 års ålder... Det är en bra sak. Att vara framgångsrik handlar dock mest om tur - man måste vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Och jobba hårt. Vi tog beslutet och vi gick in för det helt och hållet och göra musik hela våra liv. Vi brydde oss inte om vad som skulle hända. Det är viktigt att komma ihåg det målet man har för att kunna bli framgångsrik.

Så tänkte inte på att göra något annat efter skolan?
- Tom och jag började göra musik när vi var 7 år. Efter skolan gick vi direkt till repningslokalen. Det fanns aldrig någon plan B. Om vi inte blev signerade av skivbolaget, tror jag nästan att vi skulle ha varit hemlösa musiker. Vi skulle kunna spela överallt - framför fem eller tusentals människor. Men det är bättre att spela framför tusentals! Vi har verkligen turen som har det här livet. Jag känner mig riktigt lyckligt lottad.

Tokio Hotel spelar på Singfest den 3 augusti. Biljetter går på $175 från Sistic. Paket tillgänglliga. Detaljer på www.sistic.com.sg.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh va söt han är, Bill! =D Bill är så bra på att föra intervjuer tkr jag, han är verklige nmogen, man hör det på sättet han pratar liksom ..

2010-07-29 @ 12:05:39
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: sara

Håller med Caroline :)

Kul intervju :))

2010-07-29 @ 13:32:17
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0