Tokio Hotel's VIP Blogg - 2008

#1 - Bill:
"Hej allihopa, det är Bill! Jag är så glad över att vara tillbaka...ni kan inte föreställa er hur skönt det är! Vi är i New York City just nu, vi kom hit i fredags eftermiddag. Morgonen därpå var vi tvunga att gå upp 05.00 vilket var ganska segt, men när man är här så gottgör det allt krångel...det är härligt att vara i Usa! I lördags spelade vi på Bamboozle Festivalen vilket var riktigt kul - att vara tillbaks på scen var en stor lättnad för mig! Söndagen var vår lediga dag så vi sov väldigt länge. Efter att Tom och jag gick upp så gick vi ut för att skaffa lite kaffe och på eftermiddagen tog vi chansen att utforska några barer i New York! Våra nästa sju dagar är fyllda med promotion och uppträdanden i New York. Håll ögonen öppna och jag kommer berätta för er nästa måndag hur allting gick! Ta hand om er och vi hörs snart."


#2 - Tom:
"Hej allihopa, det är Tom. Vi kom precis till Los Angeles i söndags efter en väldigt bra vecka i New York! Vi är häpna av allt stöd vi har fått av er denna vecka - oavsett vart vi är, NI var alltid där. Vi hade ett härlig uppträdande på MTV TRL, en bra skivsignering på Virgin Megastora, några häftiga intervjuer, ett spännande uppträdande hos Conan O'Brien och grymt kul på vår skivsignering i Philly. I tisdagsnatt åkte vi över till Times Square och blev chockade när vi såg de stora bilderna på oss utanför MTV - såååå grymt. Nu när vi är i Los Angeles, åkte vi till Santa Monica för att chilla vid havet lite innan vi spelar. Det blir den första spelningen efter Bill's operation - vi är riktigt förväntansfulla och vi hoppas vi ses där! Ta hand om er - Tom."


#3 - Tom:
"Hej allihopa, det är Tom igen! Vi är i Kanada just nu. Det är första gången vi har upplevt Kanada utan snö och solen lyser - det är underbart! Vi lämnade Toronto igår och är i Montreal just nu där vi ska spela vår sista konsert på vår Nord Amerika turne...det har varit en fantastisk resa så långt. I Toronto medverkade vi på "Much On Demand" på Much Music och det häpnade oss verkligen. Ni var så glada och skrek så högt att Bill och jag inte kunde förstå våra egna ord - men vi älskade det. Ni rockar och det ger oss verkligen energi. Vi var väldigt förväntansfulla för vår spelning i Toronto på Sound Academy i fredags! Jag måste säga, vi hade grymt på scen och med er - tack för att ni kom! På lördag hade vi vår lediga dag och vi tog oss tiden till att springa runt Toronto och se mer av staden. Vi besökte ett nöjesfält och åkte några karuseller - såååå roligt! Nu förbereder vi oss för kvällens konsert i Montreal. Jag hoppas vi ses där - låt oss ha en trevlig kväll tillsammans! Tja, vi hörs snart - ta hand om er så länge. Tom."


#4 - Bill:
"Hej allihopa, det är Bill! Vi är tillbaks i Tyskland och vad jag kan säga? Vi hade riktigt kul i Nord Amerika! Vår sista konsert i Montreal var fantastisk - en publik med så mycket energi och glädje! Ni var så högljudda under hela konserter så vi knappt kunde höra oss själva på scenen vilket är exakt hur vi vill ha det! Efter att vi kom tillbaks till Tyskland väntade en stor överraskning oss: på fredagkväll visar den tyska musikkanalen VIVA deras gala COMET! Vi var nominerade för tre priser och vann fyra ;) !!! "Best Live Act", "Best Band", "Best Video". Och sen i slutet av galan fick vi det så kallade "Super Comet", vilket istortsätt bara ges till vinnarna av vinnarna av galan...helt FANTASTISKT att vi fick den!!! Alla priserna blev utröstade genom internetröstning så ännu en gång visade ni hur fantastiska ni är och hur otroligt erat stöd är! Alla borde vara avundsjuka på oss på grund av er - jag antar att vi verkligen har de bästa fansen NÅGONSIN!!! Ta hand om er allihopa! Bill."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0