[Noreste.net]: Tokio Hotel kommer trots osäkerheten


Tokio Hotel kommer trots osäkerheten
Med alla internationella nyheter om osäkerhet och drogverksamhet i Mexiko, har det tyska rockbandet
Tokio Hotel inga planer på att ställa in deras besök den 2 december på Palacio de los Deportes.

"Självklart har vi fått nyheter om vad som händer i Mexiko, vi känner till situationerna i alla de länder vi ska besöka, men det stoppar oss inte", sade Tom Kaulitz i en telefonintervju från Berlin. "Dessutom har vi bara haft bra upplevelser med våra mexikanska fans, utan några som helst problem så vi är lugna över det hela och ser fram emot att få spela igen", lade sångaren Bill Kaulitz till.

Enligt de musikaliska bröderna är det enda sättet för dem att ställa in sitt besök i landet via deras skivbolag, om en naturkatastof skulle ske. "Det är den enda anledningen till att vi inte skulle åka, men det har aldrig hänt i våran karriär. Det måste vara något riktigt stort som ska hända i Mexiko för att stoppa oss från att åka dit, så det finns inget att oroa sig för. Vi kommer åka till erat land glada och fyllda med energi", sade Tom.

Kvartetten som bildades av bröderna Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer, har uppgiften att fylla ut Copper Dome, till skillnad från 2008 då de deltog i en massiv konsert som anordnades av en radiostation på Azteca Stadium. "Den här gången kommer vi själva med produktionen vi drömt om, den största och bästa vi någonsin har haft. Våra mexikanska fans kommer att bli överraskade", sade Bill.

Bland de saker som bandet har avslöjat om konserten i december finns ett pianouppträdande av Tom (första gången på scenen) liksom fyrverkerier och några av deras tidigare låtar, som "Übers Ende der Welt" och "Spring Nicht". "Vi kommer att spela mer från vårat senaste album Humanoid, men vi kommer att ta med några låtar från våra andra två album (Schrei och Zimmer 483). Vi tvekar inte på att fansen kommer att bli nöjda med konserten", anmärkte Tom.

Tokio Hotel kommer att nå mexikansk mark torsdagen den 2 december för att presentera deras Humanoid Live Tour 2010 kl 20.30 på Palacio de los Deportes.


Engelsk översättning: Stern @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: ida

tack för överästtningen :P ^^

2010-10-17 @ 17:33:57
Postat av: isabelle

VA? ska dom få spring nicht? vadfan, vi som inte fick höra den låten live :(

2010-10-17 @ 17:47:00
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag tänkte också så först, men jag tror de bara tog den låten som exempel som en gammal låt för Bill sa ju att de ska få samma setlista som de hade här i Europa. Men om de får den låten, dör jag! Q_Q Hade också velat haft den, hehe.

2010-10-17 @ 17:50:18
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kommer dö om de får den!

2010-10-17 @ 20:44:52

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0