[Vogue.it]: Bill och Tom Kaulitz - Tokio Hotel


Kända eftersom

De var de som startade det mest hyllande tyska band under de senaste 20 åren och den förbjudna drömmen för tonåringar över hela världen.

Personlig stil
"Vi har två väldigt olika personligheter och tycker olika om saker", säger Bill. Han har en omisskännlig androgyn stil, influerad av glam och goth estetik, medan Tom fokuserar på att vara bekväm och bär stora hiphop kläder.

Historia
De uttryckte sin talang för musik vid en väldigt ung ålder. Tom började spela gitarr vid 7 års åldern och Bill var deltagande i tävlingen "Star Search" vid 13 års åldern. Flera album (från Schrei, släppt 2005 till Humanoid, släppt 2009), en framträdande rad internationella priser och den obestridda status som ikoner för tonåringar är bara några av deras framgångar hittills.

Allmänhet
De har ingen stylist och har alltid valt sina stilar personligen. Frontmannen Bill är den som bär mest excentriska scenkläder. Han älskar mode, han har designat och sytt hans egna kläder sen han var liten. Hans stil utvecklas konstant: han lämnade jeans och tshirt bakom sig, och valde mer förfinade kläder (kavaj, skinnjackor, unika byxor och unika mode overaller). De glamorösa dräkterna han bar nyligen på "Welcome to Humanoid city" turnén, är designade av Dsquared2's Dean och Dan Caten.

Privat
Bill lämnar hans överdrivna stil. Han spenderar sin fritid i joggingbyxor och osminkad. Tom klär sig fortfarande i hophop kläder.

Skor
Bill bär stövlar eller kängor, medan Tom alltid har sneakers, som han även samlar på.

Hår
De båda två är mörkblonda från början och har färgat det svart. Bill gillar att experimentera med frisyrer och stilar: den ökända spikiga frillan och punkiga tuppkammen fick media att lägga märke till honom, men han har nyligen gått mot lite kortare hår med ett avtryck från 50-talet. Tom har inbakade flätor.

Smycken
Bill bär ofta halsband - enkla silverkedjor eller komplicerade sådana, prydda med spikar eller stenar.

Stilikoner
Karl Lagerfeld, Areosmiths Steven Tyler och David Bowie.

Favorit klädesplagg
Bill älskar jackor och Tom kan inte vara utan sina baggy byxor.

Favorit designers
Karl Lagerfeld, Hedi Slimane för Dior Homme och Rick Owens.

Favorit stad
Tokyo (därav bandets namn).

Favorit musik
Bill lyssnar på poprock musik (Stereophonics, Coldplay, Kings of Leon), medan Tom föredrar hiphop (tyska rapparen Samy Deluxe är en av hans favorit artister).

Favorit mat
De är vegetarianer. De älskar pasta och pizza.

Favorit filmer
Bland Bills favorit filmer finns "Notebook" av Nick Cassavetes, "Twilight Saga" (han älskar vampyrfilmer), "Labyrinth" av Jim Henson och "Nightmare Before Christmas" av Tim Burton". Tom gillar "Fifth Element" av Luc Besson och "Meet Joe Black" av Martin Brest.

Favorit TV serier
"Prison Break" och "Nip/Tuck" för Bill, och "King of Queens" för Tom.

Motto
Bills motto är "vad som än händer, tro på dig själv, tro på livet, tro på morgondagen. Tro på allt du gör, hela tiden" (en mening han säger under hans konserter). Toms motto är den jordnära "Carpe diem".

Bra vanor
De sover mycket när de kan och slappar genom att busa med sina hundar.

Dåliga vanor
Bill är ett controlfreak, medan Tom är lat.

De älskar
Bill älskar kroppspiercingar och tatueringar (han har fyra), medan Tom har en passion för graffiti.

De hatar
Paparazzis.

Vi gillar dem eftersom
De har omdefinerat ordet "pojkband" tack vare sin talang och har kvar sin personliga stil med uthållighet, trots kritik.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0