[RevistaZonaJoven.net]: "Konserten kmr att bli väldigt speciell"


Bill och Tom Kaulitz: "Konserten kommer att bli väldigt speciell"
Medvetna om att deras största fanclub i Latinamerika är Peru, lovade Bill och Tom Kaulitz en väldigt speciell kväll för deras peruvianska fans. Tokio Hotel tvillingarna vet även att på konserten i Lima kommer fans från Colombia, Ecuador, Bolivia och Argentina att komma, vilket är ännu en anledning till att de verkligen levererar på Jockey Club den 25 november.

"Vi har alltid sett videor på internet som är från alla delar av världen. Vad gäller Peru, så är vi väldigt förväntansfulla eftersom vi kommer dit för första gången och vi äntligen kunna lära känna våra peruvianska fans. Det är en liknande känsla till vad vi hade under vår första turné i Usa, det var väldigt spännande att ha kontakt med de amerikanska fansen. Det var okej och vi är säkra på att det blir likadant i Peru", förklarade Bill Kaulitz i telefonintervjun med tidningen Zona Joven.

Tom Kaulitz (gitarristen i bandet och mest populär bland tjejerna) kommenterade gällande saken: "Vi försöker alltid ta reda på något om städerna vi besöker, men ibland har vi inte tid för det. Förhoppningsvis finns det en möjlighet att göra det i Lima."

Hela intervjun med tvillingarna Bill och Tom Kaulitz där de pratar om stilar, musik rivaler, stalkers och mycket mer, kommer att släppas den 21 oktober i den peruvianska tidningen Zona Joven. Det blir en upptakt till den spektakulära konserten Tokio Hotel kommer att ge för första gången i Lima den 25 november.

Biljetterna till Tokio Hotel i Lima går att köpa via Teleticket de Wong och Metro. [...]


Engelsk översättning: Lore <3. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för översättningen ^^ <3

2010-10-16 @ 23:30:53
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0