[Men-Access.com]: Bill Kaulitz - Snyggaste sångaren på scen


Den snyggaste sångaren på scen, Bill Kaulitz, väljer VL Vail Blanket Cabbas Bag.
Bill Kaulitz i Tokio Hotel sågs bära en av LVs herrkollektion höst/vinter 2006, Louis Vuitton Vail Blanket Cabbas Bag. Tillverkad av lammull och kashmir med finkornig kalv skinn, har den röda väskan av Frank Lloyd Write ett sicksackmönster som kallas "Karakoram". Uppkallad efter en stor bergskedja i Centralasien ("Karakoram" eller "Karakorum" är en stor bergskedja som sträcker sig över gränserna mellan Pakistan, Indien och Kina, som ligger i regionerna Gilgit-Baltistan - Pakistan, Ladakh - Indien och Xinjiang regionen - Kina), den färgade trådens taggiga motiv användes första gången i Louis Vuittons tidigaste kollektion av halsdukar och mattor på 90-talet. [...]

Om Bill Kaulitz
Född i Leipzig, Tyskland - 1 septembr 1989. Bill Kaulitz är även igenkänd som designer och model förutom som sångare och låtskrivare. Ledsångaren i bandet Tokio Hotel sedan 2001, har designat flera av hans egna scenkläder. Han samlar tydligen på hängslen och är även "helt galen i jackor". Kaulitz rapporteras ha hundratals jackor i sin garderob - trots att han har sagt att ingen av hans jackor är av äkta skinn då han är emot användning av djur/päls för kläder. Hans mode och stil pekar mot David Bowie - speciellt i filmen Labyrinth - Nena, Vampyrer, Paris' second hand-butiker, vackra smycken och Dior Homme. Den tyska sidan DW-World.com säger att hans utseende, unga ålder och fräcka frisyr hjälpte honom att bli den statusikon bland många unga tonårstjejer.

Andra igenkännanden kommer även från världens modedesigners. Efter fotograferingen för Vogues 30e födelsedag i september 2009, som Kaulitz deltog i, beskrev modelegenden Karl Lagerfelt honom som "den andra idéen av en tysk" och skrev att den 20-åriga sångaren med den ovanliga stilen blev en superstjärna och en modeikon. En månad senare, efter prisningen på plats #11 på den tyska tidningen GQs "Bäst Klädda"-lista, sade designern Michael Michalsky att "Bill Kaulitz är unik och kompromisslös, pop-art väckt till liv. Han gillar att förändra sig - det är vad mode är."

Dessutom så blev Bill Kaulitz utsedd till den "Snyggaste Sångaren På Scen" år 2008 av läsarna till den spanska tidningen "Hola". Han är också den yngsta personen som har fått sin vaxdocka på Madame Tussauds Museum - vid 19 års åldern. Och, han utnämndes till "Årets Man #6" av MTV News.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Men-Access.com.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Bra artikel! =DD tack för översättningen ^^ <3

2010-10-03 @ 23:24:33
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0