[Bild.de]: Bill Kaulitz i ny reklam!


Vilken konstig monsterrock-barrunda!
Sångaren Bill Kaulitz [21] i Tokio Hotel känns, bortsett från de tre vilt stylade utomjordingarna och rockaren Alice Cooper [62] vid baren, helt klart väldigt bra.

Han är klädd i läder, stylat hår och silverkedjor, har en blåfärgad drink framför sig. Och vi frågar oss: Vem här är egentligen utomjordingen? Bilden är en del av den nya reklamkampanjen för elektronikkedja butiken "Saturn" som kommer ut under den kommande julsäsongen.

Det nya kampanjmottot lyder "Nu rockar det verkligen!"
Den unge rockaren Kaulitz besökte rock-legenden Cooper i hans rymdbar. Mötet mellan musikgenerationerna: självironiskt, vitsigt! Cooper och Kaulitz släpper ifrån rockstar-klichén i reklamen.

Tokio Hotel producentern och managern David Jost sade till BILD: "TV-annonserna och bilderna för den här kampanjen producerades nyligen i en filmstudio i Los Angeles. Utomjordingarna och scenerna var speciellt byggda för denna reklam."

Mot slutet av året kommer reklamen som sångaren deltog i att sändas på TV -och radio samt i tidningsannonser, billboards och på Internet. För exakt ett år sedan presenterades Alice Cooper som "Saturn"s första reklamansikte.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så det är vad dom har varit upptagna med, kanske redan varit i L.A då?

2010-10-22 @ 18:33:47
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Ja, det var tydligen det här Bill var i Los Angeles och gjorde för ett tag sedan. =) Du vet, det dök ju upp lite bilder på han där, hihi! XD Tydligen så ska tvillingarna ha tagit med Simone och Gordon och deras hundar till Los Angeles igår också. Vet dock inte om det är sant, men samma tjejer som skrev ut det ska ha följt efter dem till flygplatsen.

2010-10-22 @ 18:35:48
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0