Xona #4/2010? - (Ecuador)


Tokio Hotel: Fansen i Ecuador väntar på er!
De samlar på affischer, tidningsartiklar, CDs, videor och gör stora skyltar för att stötta sin favorit musikgrupp. De är en Tokio Hotel fanclub med 6000 medlemmar runt om i landet och 150 medlemmar i Quito. Varje månad träffas dem för olika aktiviteter och delar musiken av det tyska bandet. För inte så länge sedan gjorde dem en marsch, från La Plaza de Las Americas till 6th Diciembre Ave, och bad Tokio Hotel att komma till vårat land. De träffade även alla andra fanclubs från Latinamerika för att göra en video och skicka till bandet. Den videon har setts mycket på Youtube.

Men vad som ger uppmärksamhet är att det inte bara är en fanclub, utan i likhet med Tokio Hotel, gör de även saker för sitt samhälle. Exempel: Efter jordbävningen som drabbade Chile, samlade de livsmedel och stod vid gatuhörnen och bad om donationer, sedan skickade dem det till Röda Korset. Nu jobbar de med ett projekt för att hjälpa ett djurhem. Det är därför det inte bara är en fanclub, utan en club för vänner.

Fansen:
Paula Munoz - Paula är ett stort fan, hon klär sig efter bandets sångare Bill Kaulitz. Hon har blonda slingor i håret. "Jag älskar Tokio Hotel. Jag har tidningar, affischer, alla deras CDs. Min favorit låt är Don't Jump", säger hon glatt.

Daniel Jimenz - Denna kille är ett superfan. Han älskar deras texter, men gillar även clubens träffar. "Jag älskar att vara med i cluben, jag gillar det vi gör och tjejerna jag träffar."

Tami Otalora - Tami är överallt, samordnar alla aktiviteter, ringer alla medlemmar, radiostationer osv. Cluben är en av de största i landet. Hon säger att hennes favoritmedlem är sångaren Bill.

Sha Cevallos - Sha är en av de som skapade cluben och är involverad i minsta lilla detalj. Hon säger att det hon gillar mest med Tokio Hotel är deras låttexter. "Don't Jump har till exempel innebörden att man inte ska ge upp när allt går dåligt."
Engelsk översättning: Adriana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för översättningen ^^ <33

2010-10-31 @ 12:54:00
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0