MTV EMA 2010 World Contest!


MTV EMA 2010 World Contest
Det är bara en vecka kvar att rösta på MTV EMAs 2010 och officiella Tokio Hotel fanclubs världen över har gått samman igen för att skapa ytterligare en cool tävling för er! Vad är bättre än att Tokio Hotel vinner ett MTV EMA pris? Fans som vinner priser! Och OM vi har grymma priser till er att vinna - allt från signerade CDs till tshirtar!

Men, det här är grejen: fans kan inte vinna om inte Tokio Hotel vinner. Det är inte mer än rättvist, eller hur? Så erat uppdrag, aliens, är att rösta och gör så att Tokio Hotel vinner MTV EMA priset "Best World Stage Performance". Och om de gör det, kan du vinna ett av våra grymma priser!

Vad ni ska göra:
- Rösta på Tokio Hotel så de vinner MTV EMA priset för "Best World Stage Performance":
http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel

- Skicka ett mejl med ditt namn (för -och efternamn), land och överskriften på mejlet ska vara "I've voted for Tokio Hotel" till: [email protected].
- EMA omröstningen stänger den 4 november 2010 och ni kan skicka in era mejl till 5 november 2010.

OBS: Ni måste ta fram era fantastiska röstningsfingrar och Tokio Hotel måste vinna, annars kommer INGA priser att delas ut. Här är några av de grymma priserna:

Plus! Häng med oss och fans världen över genom att ha #EMATH på Twitter för att göra den här sista veckan av röstning ännu roligare. Visa alla hur mycket du har röstat, haft små "votingparties" osv. Att dela med sig gör röstningen mer spännande och det ska göras på dagen då EMAs är: den 7 november 2010.

Om Tokio Hotel vinner EMA priset för "Best World Stage Performance", kommer vinnarna i tävlingen att presenteras på fanclubarnas sidor den 8 november 2010. Fanclubs som anordnar denna tävling: Österrike, Belgien, Kanada, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Litauen, Filippinerna, Rumänien, Ryssland, Spaninen, Nederländerna, Ukraina och England.


Kommentarer
Postat av: emmy

vet du om man kan delta om man bor i sverige fast att svenska fancluben inte är med och anordnar tävlingen? :)

2010-10-28 @ 14:55:04
URL: http://wondersofthisworld.tumblr.com
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Ja, det kan man. Tävlingen är öppen för alla. =)

2010-10-28 @ 16:00:08
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Caroline

Har skickat in ett mejl nu ;)) hoppas man vinner =DDD

2010-10-28 @ 16:13:35
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0