[DAA.com]: Tokio Hotel fans, ni gör oss stolta!


Tokio Hotel fans, ni gör oss stolta!
Förra året deltog Tokio Hotel i H&Ms "Fashion Against AIDS" kampanj. Ända sen dess har de fortsatt stötta våran kampanj, förmedlat budskapet om säkert sex till den stora Tokio Hotel fans familjen. Det är ett viktigt, livsviktigt budskap och självklart är vi på DAA alltid tacksamma när artister försöker hjälpa till så mycket de kan genom att nå ut till så mycket människor som möjligt. Med Tokio hotel är det dock lite annorlunda: inte bara blev bandet våra nya krigare, utan även deras miljontals fans över hela världen!

Ibland kan vi på DAA knappt förstå hur fort de spred kärleken: den som sade att snabbare än ljuset är omöjligt: tänk om! På Facebook, Twitter, Tokio Hotel fanclubs och street team sidor och fansidor, alla medel används. Innan man vet tanken av det finns vårat budskap där ute, i alla världens hörn. Det är fantastiskt!

Deras fortsatta entusiasm inspirerar oss i vad vi gör. Det är precis det här vi behöver få alla att förstå, men även kunna sprida vårat budskap. Vi vill tacka Tokio Hotel fansen för deras engagemang och stöd! Snart kommer våran bok "DAA - The First Decade!" att börja säljas - inklusive 3 bilder tagna av killarna som aldrig har publicerats tidigare. Ett speciellt pris för alla deras fans som slåss med oss för en värld utan HIV/AIDS - ni är alla rockstjärnor!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.designersagainstaids.com//blog/item/tokio_hotel_fans_you_make_us_proud/

Kommentarer
Postat av: Caroline

Nu känner jag mig stolt :)

2010-10-07 @ 15:05:10
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0