[GingerGeneration.it]: EMA & TH: Ett steg tillbaka


EMA och Tokio Hotel: Ett steg tillbaka
Från 2007 till 2009 och aldrig förlorat ett pris: I år? Då blickar vi tillbaka på Tokio Hotels hits!

I hopp om att få se dem flyga till Latinamerika och sedan till Japan, väntar vi fortfarande på hurvida
de kommer att vara närvarande eller inte i år. Vi väntar fortfarande på om de tar hem sitt fjärde pris.

Tokio Hotels framgång
En video som visar vad som hände den 6 november 2007 i Monaco (fel - det var i München den 1 november, inte den 6) känns urgammal: Tom, Bill, Gustav och Georg blev nykomlingar på den stora internationella scenen. De unga killarna växte fortfarande, deras engelska var instabil med en skakig röst då de tog sin första trofé i hand. Best International Act - sedan kom vattenfallet på scenen: För många var det en tid då de etablerat sig som nya stjärnor i den internationella musikindustrin.

År 2008 ägde galan rum i Liverpool. Bill bar en fjäderväst på röda mattan och glitterjacka på showen. De kom från en ett-årig lång Europa turné och att de tidigare samma år vann en Moonman på VMAs på deras allra första amerikanska turné, retade upp den avundsjuka Katy Perry och Perez Hilton. De var även värd och presentatör på showen och röda mattan samma år på EMA. Men trots den vilda sarkasmen av de två under kvällen, tog de fyra tyskarna hem ännu ett pris: Headliner.

Berlin var staden som valdes ut för år 2009. Det var kallt och det snöade i Berlin då de firade 20-årsjubileet av Berlinmurens fall. De var värdarna: vattnet passerade mot elden, eldflammor steg inifrån arenan till tonen av World Behind My Wall. De vann det stora priset Best Group och det tillängades inte bara till fansen och de anställda, utan även till familjen och vännerna som var på plats den kvällen. "Hur kan vi glömma den sista önskan att tillbringa en underbar kväll i vårat hemland, Tyskland!"

I år är det tyska bandet nominerade i kategorin Best World Stage Performance. Kandidaterna är starka och har stort stöd, vi får se vem som tar hem segern!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Rösta på Tokio Hotel > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel <


Kommentarer
Postat av: Anonym

tror nog dom kommer va där :D tack för översättningen!

2010-10-19 @ 23:11:25

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0