[RP-Online.de]: Ann-Kathrin's låt handlar om Tom Kaulitz...

Är modellen Ann-Kathrin Mario Götze's flickvän?
Modellen Ann-Kathrin Brömmel från Emmerich är fotbollslandslagsspelaren Mario Götze's nya flickvän. Det cirkulerar bilder på internet på de två under deras heta semester.
 
[...] Ann-Kathrin Brömmel tog studenten i maj 2010 från Willibrord gymnasiet och arbetar som frilansmodell - därav hennes framträdande på Germany's Next Top Model, där hon fick namnet 'Ann-Kathrin Vida'. Under hennes artistnamn 'Trina B' släppte hon några låtar, däribland singeln 'This Is Me' som släpptes år 2009. Låten handlar om hennes förhållande till Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz som hon träffade på den tiden. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: -.-

åh jag minns hur avundsjuk jag var och hatade henne för bilderna på henne och Tom haha xD

Svar: Haha, det var många fans som var det! XD
KaulitzAndTheGs

2012-07-13 @ 00:34:19
Postat av: =)

"singeln 'This Is Me' som släpptes år 2009. Låten handlar om hennes förhållande till Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz som hon träffade på den tiden." vadå så dom träffades 2009 oxå? o.O trodde dom träffades typ 05? elr har jag fel nu?

Svar: Jo, det var 2005 det hände. :p Men jag vet inte om de har träffats nu och jag vet inte heller om det är sant att låten faktiskt handlar om Tom, men det jag vet är att man kan alltid sjunga som sina tidiga erfarenheter oavsett hur länge sedan det var! ;)
KaulitzAndTheGs

2012-07-13 @ 14:32:41
Postat av: Anonym

va dom typ bara inte tillsammans en natt på en klubb eller nåt? Har hört nåt sådant

Svar: De var aldrig tillsammans. Bilderna du har sett togs på efterfesten på galan "Eins Krone Live". Här är artiklen: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2010/may/yam-2005-ann-kathrin-jag-far-dodshot.html
KaulitzAndTheGs

2012-07-13 @ 14:47:19

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0