[TH.it]: Bill och Tom på omslaget av L'Uomo Vogue...


Bill och Tom på omslaget av L'Uomo Vogue i oktober

Omslaget av L'Uomo Vogue i oktober är som ni vet helt tillägnad Tokio Hotel, Bill och Tom i synnerlighet, som poserar på en av bilderna taget i det magnefika Palazzo Biscari, under tvillingarnas besök i Catania i juli.

Under intervjun berättar dem om början av deras karriärer, inte bara nedgången. "Det var svårt att hitta någon som ville spela med oss i ett band eller dela våra drömmar med oss i våran ålder. Så i början var det bara jag och Bill", berättar Tom.

Bröderna Kaulitz har ett starkt band, de delar allt: tankar, hem, vänner. "Vi är aldrig separerade", berättar Bill "Den enda gången var i skolan då lärarna satte oss i två olika klasser: den värsta upplevelsen i hela mitt liv. Det finns ett väldigt starkt band mellan oss, men visst bråkar vi ibland."

Tom fortsätter: "Nej, vi är inte som bröderna Gallagher. Vi hamnar aldrig på såna nivåer. Vi har två väldigt olika personligheter och tycker olika om saker. Men tillsammans är vi två sidor av samma mynt, starka helt enkelt."

Oktobernumret kommer att säljas från och med den 1 oktober i Milano och i resten av Italien mellan tisdagen den 5 och onsdagen den 6. Missa inte det!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0