[Examiner.com]: TH nominerade för "Help Music Awards 2010"


Tokio Hotel nominerade för musik och social medvetenhet-priset "Help Music Awards"
Det har sagts att musiken är det stora språket: man behöver bara titta på populariteten hos internationella band som tyska bandet Tokio Hotel för att se bevis på det. Tokio Hotel kommer att vara ett av de 150 band, DJs och musiker att delta i "Help Music Awards" under mottot av "Music Creates Bridges" sent i oktober (22/10 & 23/10), enligt PressAnzeiger.de.

Firandet kommer att äga rum på den historiska marken av Berlins flygplats Templehof. Detta kommer att bli det första eventet i sitt slag och musiken kommer att hedras för dess förmåga att marknadsföra sociala engagemang. Tokio Hotel har varit inblandade i många välgörande handlingar, inklusive det senaste - ett bokprojekt med Designers Against AIDS. Förutom deras välgörande arbete, har Tokio Hotels inflytande skapat medvetenhet hos fans från och med saker som att plugga ett annat språk till djurens rättigheter och vegetarianism.

En imponerande spellista av artister
Framstående artister som Silbermond, Ich + Ich, Samy Deluxe och Monrose, Tokio Hotel, är nominerade för "Hel Music Awards 2010". Anja Lukaseder och Ralph Siegel kommer att vara bland juryn som bestämmer vilka artister och projekt som redovisas. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Härligt! =D vill ha nya bilder =DD haha >-<

2010-09-10 @ 14:27:28
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0