Designers Against AIDS @ Facebook - 27/9 2010


Designers Against AIDS-boken kommer att tryckas senare i veckan och eftersom vi behöver veta hur många böcker vi ska trycka (och även hur många Tokio Hotel affischer vi ska trycka tillsammans med böckerna) behöver vi er hjälp att svara på dessa tre frågor nedan - oavsett om ni redan har skickat oss ett mejl och/eller svarat på det någon annanstans.

På följande sätt hamnar alla svar på ett och samma ställe. Sprid gärna detta bland andra fans och fanclubs och be alla som planerar att köpa boken att svara på dessa tre frågor här också. Om boken blir en bästsäljande, är det pga er! Och glöm inte, 15% av pengarna kommer att gå till DAA utbildningscenter, så ni köper inte bara en vacker bok utan hjälper även andra. Tack så mycket! MVH, Ninette.

Frågorna:
1) Kommer du köpa boken online?
2) Kommer du att beställa in den i en bokaffär?
3) I vilket land bor du i?

>> Svara här!
~ Översatt av kaulitzandthegs.blogg.se - ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Skulle verkligen vilja köpa den i en affär jag =D

2010-09-27 @ 17:21:29
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: anna redlund

en av tjejerna skrev att hon är från pakistan ;O hade ingen aning om att dom hade fans där ;D

2010-09-27 @ 17:23:51
Postat av: johanna

Är det sant att tvillingarnas hus i Hamburg är till salu?

2010-09-27 @ 17:33:53
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det sägs så, ja. Men det betyder ju inte att de kanske har fixat ett annat ställe eller kommer fixa ett annat ställe i Tyskland att bo på. Fans eldar verkligen upp sig över det här. >_>



Menar, Simone snackar ju inte engelska så jag tvivlar på att hon kommer flytta med till Los Angeles. XD Varför skulle de lämna sina nära och kära så för liksom? :p De har säkert fixat något annat ställe i Tyskland utan att fans/stalkers vet om det, eller så kommer dem. ^_^

2010-09-27 @ 18:41:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: sabina.

självklart. alla överreagerar så mkt. asså, tvillingarna FÅR INTE enns stanna i usa länge, bara i typ nån månad eller så. för dom åker dit på visum = dom är invandrare. usa är sjukt stränga, dt tar sjukt lång tid att bli medborgare där. tror knappast dom skulle bara ge sig av tyskland så där. närå, dom har snarare nått annat ställe i tyskland. min vän (brukar åka dit ibland, till alla kända th ställen där) har sagt att dom inte syns så ofta i deras hus som dt blev inbrott i längre. ett tecken påatt dom fakiskt kanske har ett nytt ställe? dt tror jag & många andra.

2010-09-27 @ 18:59:46
Postat av: Nt

sabina har rätt(har en kompis som heter så^^) Och elina har också rätt:D

2010-09-28 @ 20:14:03

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0