[Bild.de]: Bill och Tom på omslaget av "L'Uomo Vouge"


Bill och Tom på omslaget av "L'Uomo Vogue"
Tokio Hotel på fotografering: En modell, en surpuppa.

När det gäller att presentera sig på röda mattan, kan inte tvillingarna Bill och Tom Kaulitz [21] från det framgångsrika bandet Tokio Hotel ("Durch den Monsun") vara mer olika. Och även med fotograferingar för stora tidningar, är rollerna tydligt uppdelade mellan killarna.

Så på omslagsfotograferingen för oktobernumret av L'Uomo Vouge, den italienska versionen av "Vogue" för män, gjorde båda vad de gör allra bäst! Den ena är den perfekta posören, den andra en modell-surpuppa.

Som en high-fashion modell lutar Bill Kaulitz - extremt elegant i en kostym, vit shorta med en slips och ormskinnstövlar - den ena handen på bordet, den andra ligger på höften. Hans smink består av svartmålade ögon och är extravagant, precis som vi känner honom. Hans stil: glamorös.

För tvillingen Tom blev modelljobbet betydligt lösare. Som hiphop modell innebär det att man står bredbent och avslappat i bilden. Och även om "Vogue" är väldigt kända för sitt dyra mode, överger han inte sin coola baggy-stil med stora jeans och vita sneakers. Hans stil: avslappnat och extremt coolt.

Vem av de två tycker du passar "L'Uomo Vogue" bäst? Rösta!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack så jättemkt för översättningen <33

2010-09-29 @ 17:16:16
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0