Tokio Hotel - Fakta & Stilar


Namn: Bill Kaulitz
Smeknamn: Inget, han har redan så kort namn.
Födelsedag: 1 september (född 1989)
Stjärntecken: Jungfru
Födelseplats: Leipzig
Längd: Minst 190 cm
Vikt: Osäkert.
Hårfärg: Naturliga hårfärgen är mörkblond. Nyligen rakade han av sig allt hår.
Ögonfärg: Nötbrun
Syskon: Tvillingbrodern Tom, som är 10 min äldre.
Piercingar: Högra ögonbrynet, tungan, nässkiljeväggen, fyra i vänster öra, ett i höger öra, ett i vänstra bröstvårtan, ett i underläppen på höger sida och ett på vänstra sidan.
Tatueringar: 10st - i nacken, vänster underarm, på magen, på vänster sida av bålen och en på vänster hand (fingrarna) med siffrorna "0630" som står för tiden då han föddes samt ett skelett på samma hand och nyligen skaffade han en symbol på bröstet med texten "see you in outer space" samt en bild på två nakna kvinnor (varav en jungfru) på vänster överarm inspirerad av Faile's "Lost in a dream". Han har även ett hjärta på sitt vänstra bröst och ett kors på baksidan av vänster underarm.
Uppgift i bandet: Sångare

Namn: Tom Kaulitz
Smeknamn: Inget, han har redan så kort namn.
Födelsedag: 1 september (född 1989)
Stjärntecken: Jungfru
Födelseplats: Leipzig
Längd: Minst 189 cm
Vikt: Osäkert.
Hårfärg: Naturliga hårfärgen är mörkblond. Nu har han långt mörkt hår.
Ögonfärg: Nötbrun
Syskon: Tvillingbrodern Bill, som är 10 min yngre.
Piercingar: Två på vänster sida i underläppen (spiderbite) samt i öronen (tunnlar - minst 9mm).  
Tatueringar: En tatuering på höger hand (fingrarna) med siffrorna "0620" som står för tiden då han föddes och nyligen en symbol på baksidan av högerarmen (triceps) med texten "see you in outer space".
Uppgift i bandet: Gitarrist

Namn: Gustav Klaus Wolfgang Schäfer
Smeknamn: Wolfgang / Juschtel
Födelsedag: 8 september (född 1988)
Stjärntecken: Jungru
Födelseplats: Magdeburg
Längd: Minst 175-180cm (osäkert)
Vikt: Säkert.
Hårfärg: Mörkblont
Ögonfärg: Nötbrun
Syskon: En äldre syster.
Piercingar: Nej, inte längre. Hade ett hål i örat förut.
Tatueringar: Fyra - på ryggen (axlarna ungefär), på höger underarm, på höger ben (vaden) och en på höger smalben (framsidan).
Uppgift i bandet: Trummis

Namn: Georg Moritz Hagen Listing
Smeknamn: När killarna jävlas med varandra kallas Georg "Moritz" eller "Hagen".
Födelsedag: 31 mars (född 1987)
Stjärntecken: Väduren
Födelseplats: Halle
Längd: Minst 175-180cm (osäkert)
Vikt: Osäkert.
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Gröna
Syskon: Nej, han är ensambarn.
Piercingar: Nej
Tatueringar: Nej
Uppgift i bandet: Basist

Bill's stil varierar, efter hans humör. Han har ofta sagt att han gör vad han vill. Både när det gäller kläder, hår och smink. Han säger ofta att han hittar det mesta i second-hand butiker. Det kan vara sant - ifall det var Tokio Hotel 2006. År 2007 började Bill bära kända märken, dyra smycken och till och med hans hår blev större. Han kombinerar ibland dessa saker med secondhand kläder. Några av Bill's favoritmärken är: GoldMarie, Diesel, Tazuma, Dior, BOSS, Adidas, Fallen, Ed Hardy, Christian Audigier, Faith Connexion, Vans, D&G, Volcom och många, många fler...

Tom har aldrig hållt det hemligt, att han BARA använder märken. Och inte dem billiga. Normalt använder han 2-3 t-shirts samtidigt, stora baggy byxor, en tröja med dragkedja, sneakers, ett huvudband och en keps. Nästan hela tiden får han frågan varför en kille med hiphop-stil spelar i ett rock band. På det svarar Tom enkelt att han bär vad han gillar, och att han gör vad han tycker om (han spelar den musiken han gillar). Han tar nästan ALDRIG av sig sina kepsar och han äger ungefär en miljon (inte bokstavligen xD). Han använder mestadels amerikanska baseball team-kepsar. Några av Tom's favoritmärken är: Karl Kani, Miskeen, Joker, Ecko, Vokal, Southpole, ENYCE.

Gustav är vad alla kallar en normal kille. Ibland kan hans stil vara riktigt tråkig. Men om man tittar riktigt noga, kommer du upptäcka att han faktiskt använder dyra märken och faktiskt skaffar nya kläder hela tiden. Det är sättet han bär dem på som gör det tråkigt. Alltid ett par jeans, en t-shirt, jacka/tröja, sneakers och en keps. Några av Gustav's favoritmärken är: Volcom, Affliction, Fallen, Element, Emerica.

Georg's stil, är lite "rock'n'roll". Han använder tighta jeans, med en tight t-shirt och armband, ibland halsband. Han är väldigt lojal till vissa märken och några av dem är: Vans, Sisters of Mercy, Affliction, Fallen, Volcom.

Kommentarer
Postat av: Sara F

WOOOW skitbra fakta, men appropå det sista du skrev.. Vart har du fått den där faktan ifrån? Asså finns det nån sida eller nåt där man ser att det står att det var 2 holländska tjejer och inte Bill och Natalie?

Det här inlägget var skitbra

2009-01-27 @ 16:25:16
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Tack! Det borde väl alla veta. För det första är Natalie gift och har minst 1 barn, tror knappast hon skulle vara otrogen. För det andra så är det ALLTID fans som klär ut sig till dem, speciellt Bill och tar såna här bilder. För det tredje kan man tydligt se att det är två tjejer!

2009-04-11 @ 23:31:49
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Malin

Men Bill har ju ett smeknamn! Macky som han fått av sin mormor el farmor för att han gillar Macdonalds så mycket.

2010-01-11 @ 23:09:36
Postat av: Niki

Navelpiercingen på Bill är liksom inte bekräktad, den syns inte på nån annan bild även om tröjan är så tunn att nipple syns, så är du säker? Jag vet att det ser mycket ut som det dock :D Och dessutom, Bill är 188 vad jag vet, det är klackarna som får honom att bli över 2 m xD Underbar info, tacktack!!

2011-12-06 @ 22:24:44
URL: http://angelbymyzide.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Nej, nagelpiercingen är ett mysterium faktiskt. Förhoppningsvis får vi bättre bilder på det för man ser att det glittrar på en del bilder vid hans nagel. :p Men jag skrev det där utifall att liksom, hehe. Bill var 188 cm sommaren år 2007. Dessutom sade han själv för något år sedan att han var minst 190 cm, minns dock inte i vilken videointervju det var men det kan ha varit när de var i New York. Varsågod! :)

2011-12-06 @ 22:34:27
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0