[zdf.de]: Spekulationer om attacken mot Gustav

Vem attackerade Gustav?
Motivet för attacken mot musikern är oklar.

Gustav Schäfer skadad - DPA.

Efter attacken på Tokio Hotel-trummisen Gustav är det fortfarande oklart varför 20-årigen blev attackerad ihelgen på en klubb i Magdeburg. Gustav Schäfer blev attackerad av en okänd person och slagen i huvudet med en ölflaska.

Intervjuer denna vecka
Enligt deras egna uttalande, kommer polisen i Schäfer's hemstad Magdeburg fortsätta fråga de tre ögonvittnena och Tokio Hotel-trummisen själv om händelsen natten till söndagen. 20-åringen fick rejäla sår på huvudet och panna vilket blev sytt med 36 stygn på ett sjukhus. För stunden, pågår en utredning om grov misshandel.

"Gustav har alltid försökt så mycket som det går att behålla mycket av hans 'normala' liv trots Tokio Hotel karriären", sade managern David Jost idag (onsdag) enligt DPA. "Än så länge, är det väldigt viktigt för honom att inte åtföljs av vakter när han går omkring som en privat person. Gustav värdesätter sina gamla vänner och sitt liv i sin hemstad generellt sätt väldigt mycket." 


Tokio Hotel - DPA.

Olika påståenden
Enligt David Jost, är det olika påståenden hurvida han blev slagen med en ölflaska eller ett ölglas. Den exakta siffran om förövare är också oklar. Polisrapporten pratar om en angripare, David Jost pratar om två gärningsmän.

Dessutom, har ett vittne rapporterat till nyhetstidningen BILD att Gustav på kvällen hade en konversation med en tjej. "Helt plötsligt stod ett par killar runt om honom", och fortsätter. "En man med rakat huvud förolämpade Gustav. En annan kille lade sig i, slog Gustav i ansiktet utan förvarning." Det blev ett slagsmål och sedan skador från ett glas eller en flaska. Enligt deras management, har alla medlemmar i Tokio Hotel blivit förföljda och hotade av stalkers i flera år.

Tack till Artax blandat med min version. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Sofia

jävligt bra översättning måste jag säga :) Till svenska alltså, hehe!

2009-07-15 @ 18:22:34
Postat av: Lila

jag undrar om det har nånting med tjejen att göra?

2009-07-15 @ 18:29:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Tror också det kan ha någonting med det att göra.. Kanske att dessa killar försökte ragga på henne, hon avvisade dem och gick till Gustav istället vilket kan ha gjort dem förbannade. Kan vara vad som helst!

2009-07-15 @ 18:43:48
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Jenny

kan också ha vart att han pratade med någons flickvän och så upplevde den kille det som att Gustav stötte på hans tjej. PRATA med någon borde man ju få göra, men ute i krogsvängen är konversation med det motsatta könet oftast accocierat med att man raggar.

2009-07-15 @ 22:27:21
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag har precis fått dessa tre bilder (tagna av polisen) super HQ och bilderna är 10 gånger värre i super HQ än i små bilder som finns på Bild.de. Gustav kunde fan ha dött ;_; När man tittar på bilderna i super HQ så inser man verkligen HUR nära det var :( Poor thing! Önskar vi, bokstavligen, kunde göra något för honom!

2009-07-15 @ 22:47:18
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: C

jag är glad att jag inte har stt bilderna i HQ....måste vara läskgit

2009-07-15 @ 23:20:23
Postat av: M Y O L S S O N

men uuusuch, guustiii :[ <3333

2009-07-16 @ 00:54:51
URL: http://prinzessiin.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0