[BZ-Berlin.de]: Tokio-Bill tror på äkta kärlek

Tokio-Bill tror på äkta kärlek
"Arthur 2-premiär i Berlin: Bill Kaulitz från Tokio Hotel pratar om kärlek, pizza och Twilight.

Med tunga silverkedjor, läderhandskar, svartmålade naglar och en 40cm hög tuppkam så dras allas ögon direkt till Bill Kaulitz (20)! I intervjun är frontmannen i Tokio Hotel som en helt vanlig och sympatisk kille. Primadonna beteende = noll! Men popstjärnan njöt fortfarande av hans bad bland publiken i söndags på Potsdamer Platz. Orsak: Den nya fantasi-spektakulära "Arthur und die Minimoys 2" som Bill lånade sin röst - igen - till huvudkaraktären i filmen. Innan premiären träffade Markus Tschiedert honom för en intervju på hotellet Ritz Carlton.

Detta var den andra gången som du lånade din röst till Arthur. Gillar du ditt sätt att tala?
Bill Kaulitz:
Jag gillar inte att höra mig tala alls, jag tittar inte ens på mina egna intervjuer. Men, jag är redan väldigt van vid min sångröst och pga ljudtekniken så kan man också kontrollera den mer. Medan man pratar så brukar man inte tänka innan.

Denna gång upplever Arthur sin första kärlek. Hur ser det ut för dig?
Bill Kaulitz:
Jag tror inte att det kommer att hända mig och ingenthing har förändrats inom detta ämne. Jag hoppas att jag inte kommer att bli bevisad rätt med detta men just nu är det mitt realistiska omdöme. När jag ser tillbaka på de senaste 5 åren så var det inte så stor chans att bli kär över huvud taget. Inga dejter och jag kan inte lära känna någon på ett normalt sätt. Det finns helt enkelt inga personliga kontakter.

Hur ska din dröm-typ se ut?
Bill Kaulitz:
Jag kan inte föreställa mig det! Men jag skulle säkert inte fästa mig vid något fysiskt som hårfärgen. Jag tror på kärlet vid första ögonkastet, jag skulle bara veta när hon helt plötsligt stod framför mig. Visst, jag har haft några flickvänner men bara tills jag blev 15 år. Efter det har jag inte haft några, vilket faktiskt inte är tillräckligt för en 20 åring.

Du har miljontals flickor forsandes över dig. Hur hanterar du allt skrikande?
Bill Kaulitz:
På livekonserter märker man det inte för att man själv gör musiken och öronplopparna i ens öron skyddar mot det. På röda mattan kan det inte bli för högt för mig.

Skriker japanska flickor olika jämfört med tyska flickor?
Bill Kaulitz:
Nope, jag har åtminstone inte hört någon skillnad! Vart vi än går så möter vi samma energi. Det vore en mardröm om fansen bara skulle applådera. Jag behöver få denna energi från fansen som släpper ut alla sina känslor. Det ger mig en kick.

Hur kan du lugna ner från all hysteri i ditt privatliv?
Bill Kaulitz:
Tja, det finns inget som heter "privatliv" för mig längre. Jag behöver inte lura mig själv. Det är anledningen till varför jag inte går ut så ofta och ifall jag gör det så har jag alltid livvakter som följer med. Tyvärr har jag inte någon normal kontakt med folk utan jag skulle nog säga att jag är som rädd för folk.

Så du kan inte bara gå ut för att köpa lite bullar...
Bill Kaulitz:
Jag skulle vilja det! Det är folk som alltid köper allt åt mig, vilket var ganska häftigt de första två åren men nu vill jag gärna välja saker och ting själv, vad jag ska fylla min kyl med. I Usa var jag i en affär en gång kl 15.00 då det var tomt. Det fanns, när jag märkte det, saker där som jag kunde köpa.

Vad fyller du din kyl med?
Bill Kaulitz:
Eftersom jag är hemma så pass sällan så fyller jag den med vanliga saker som bröd och pålägg. Jag är väldigt okomplicerad när det gäller mat och jag gillar inte heller 5-stjärniga restauranger. Jag älskar att äta pasta och pizza. Min frys är större än mitt kylskåp, där har jag massa frysta pizzor som jag tinar och kastar in i mikron.

Du är alltid tillfixad. Skulle fansen känna igen dig utan smink?
Bill Kaulitz:
I alla fall! När jag kör till flygplatsen samt klär mig annorlunda - med en mössa och joggingkläder så känner mina fans ändå alltid igen mig på min näsa.

Hur lång tid tar det för dig att fixa i ordning dig?
Bill Kaulitz:
Det är redan en rutin - Med dusch och alla tillbehör, runt en timme. Jag gör allting själv och jag har ett stort problem med att låta andra göra dessa saker. Visst, ibland gör jag misstag och när jag tittar på bilder som är 3 år gamla tänker jag också på hur jag klädde mig då. Men det finns inget som jag skäms över för det är hur jag kände då och det är okej.

Vem är den viktigaste personen för dig?
Bill Kaulitz:
Min familj som håller mig med båda fötterna på jorden och utan min tvillingbror Tom skulle jag inte överleva en dag. Även om vi är separerade på en dag som denna, ringer vi varandra. Jag är i stort sett Tom, vi känner oss inte hela utan varandra, vi behöver varandra.

Folk jämför dig med Michael Jackson. Är du rädd över att gå samma väg?
Bill Kaulitz:
Hans död var en uppenbar sak och jag vill inte ens prata så mycket om det för jag tycker att det är hemskt hur hans död utnyttjas. Michael Jackson har också rätten att bli lämnad ensam och jag vill hålla det så också.

Men som Jackson, du har också valt ett väldigt androgynt utseende...
Bill Kaulitz:
Ja, men det var en automatisk utveckling. Jag sprang redan omkring och såg annorlunda ut i skolan och började färga mitt hår vid 11 års åldern. Kort efter det började jag använda smink och måla naglarna. Jag älskade också att titta på vampyrfilmer som barn så det är säkert därifrån min inspiration kommer ifrån.

Medan vi ändå pratar om vampyrer - Robert Pattinson är en tuff konkurrent. Är du ett fan av Twilight?
Bill Kaulitz:
Absolut! I början var jag skeptisk när alla började berätta om filmen för mig men sedan tittade jag på den och gillade vad jag såg.

Hur hanterar du det faktum att även killar tycker om dig och hur ofta säger folk att du är bög?
Bill Kaulitz:
Det är grejen som nästan alltid tråkar ut mig! Det händer automatiskt med sättet samhället är format - det är uppenbart att det finns rykten om det och jag tycker att det är helt okej att killar tycker om mig. Varför inte?
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0