[Heute.at]: Bill vald till "Sexiest Man Alive"

Bill Kaulitz från Tokio Hotel vald till "Sexiest Man Alive"
Johnny Depp har officiellt blivit People Magazine's Sexiest Man Alive 2009. I dagens omröstning hade skådespelaren ingen chans. Röstarna hade en överenskommelse - Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz är minst sagt den allra attraktivaste mannen i världen.

I början av Tokio Hotel's karriär trodde många att Bill Kaulitz var en tjej. Manen är inte direkt väldigt maskulin men fortfarande ett kännetecken hos sångaren. Samtidigt vet dock alla att han är en man. Flickor och kvinnor springer efter honom i stora flockar. Det visar dagens senaste omröstning betydligt bättre - Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney och Bill Kaulitz.

Vi kan också se att Heute hade många unga läsare som inte missade att rösta på Tokio Hotel på listan. Att 20-åringen slog ut Hollywood-stjärnorna i omröstningen är imponerande och fortfarande en stor förvåning. Och vad som inte kunde väntas i denna omröstning: Fans till Bill från hela Europa röstade på sin idol!

Gränsöverskridande insats av fans
Fanbaser från Tyskland, Usa, Spaninen, Polen och till och med från Libanon röstade på Bill Kaulitz otroliga 4335 gånger (datum: idag kl 10.20). Johnny Depp (670 röster) var en konkurrent till de andra tävlande men han kunde inte slå den 26 år yngre tyska killen.


Tack till Sara för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Fija*

hih det stämmer ju :)

2009-11-22 @ 21:07:04
URL: http://sofura.blogg.se/
Postat av: sara

varifrån kan man hitta Bills halsband? Jag tror jag läste för länge sedan att det är från Givenchy? :D

2010-01-01 @ 15:16:25
URL: http://saraolenius.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0