[Pop24.de]: "Welcome to Humanoid city" turnén

"Welcome to Humanoid city" turnén
Efter en världstoppsuccé så kommer Tokio Hotel börja turnéra genom Europa med deras nr 1 album Humanoid! Från och med den 22a februari 2010 kommer de väcka liv i deras Science-Fiction-Rock-Mash-up-Opus i 32 städer! I de allra största arenorna av kontinenterna kan publiken förvänta sig en ny och spektakulär scenshow. Därför arbetar Tokio Hotel just nu med scendesignaren Misty Buckley från England.

Sångaren och modeikonen Bill Kaulitz kommer att sätta ihop showen visuellt tillsammans med tvillingarna Dan och Dean från det internationella modemärket DsQuared. DsQuared förvandlade Britney Spears världsturne "The Circus" till en moderunway. Förutom deras nya album Humanoid kommer pionjärerna inom den internationella rocken också spela några av deras gamla hittar i arenorna i Europa!

Den första exklusiva och begränsade biljettförsälningen börjar den 23e oktober och avslutas den 24e oktober i samarbete med iTunes Europa! [det gäller bara Tyskland om jag har förstått det rätt] Resten av alla biljetter kommer bli tillgängliga kort efter i resten av länderna! Det är redan den fjärde europeiska turnén för Tokio Hotel och bandet är mittuppe i planeringen av turnén eftersom "Welcome to Humanoid city" kommer att bli den mest sofistikeraste och spektakuläraste liveshowen någonsin för de framgångsrikaste rockbandet i Tyskland, Tokio Hotel!


Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Det står även om detta på www.tokiohotel.com.


Kommentarer
Postat av: Patricia

Hej! :)

Såg att du för ett tag sen la ut en länk till några TH fans som var med i Dells Amplichoir tävling! Jag och min kompis är också med och självklart tävlar vi för att få möjligheten att se TH Liiiiveeeee :D:D!

Så det vore jättejätte snällt av dig att länka vår video! :D:D Jag vet att du säkert tycker dte är jobbigt men vi behöver verkligen vinna!!



http://www.amplichoir.com/#/showPerformance/5501335ab3b8ef4e6f033b9069985c3f



:D:D

2009-10-23 @ 15:13:40

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0