[RuhrNachrichten.de]: Guldsmed tillverkade bälte till Bill

En guldsmed från Dortmund tillverkade ett bälte för Bill Kaulitz
Dortmund - Bill Kaulitz (20), sångaren i bandet Tokio Hotel är känd för sin extraordinära stil.
Nyligen på TV-programmet "Wetten Dass...?" bar sångaren ett svart läderbälte. Mode tillverkat i Dortmund.

Free Image Hosting
Ett unikt bälte som inte tillverkats i modestäderna Milano, London eller Paris - enligt Radio 91.2 var det handgjort av en guldsmed i Dortmund. På sitt framträdande i TV-programmet "Wetten Dass...?" i lördags, bar 20-åringen ett svart läderbälte där inte bara hans initialer "BK" syntes utan också namnet på det nya albumet "Humanoid". Reinold Willeke, guldsmed sedan 40 år, tittade på programmet full av förväntan. "Självklart ville jag se ifall skulle bära det eller inte", berättar guldsmeden som bor i Wambel.

Bill Kaulitz är väldigt krävande
Han arbetade på bälten i två veckor. En beställning från varumärket "Wildcat", som producerar promotionprodukter till bandet. "Bill Kaulitz ville ha ett gigantisk bälte med bra kvalité i silver. Vi hade flera designs", berättar Martin Siedler som är manager of "Wildcat" och även var inblandad i designingen av bältet.

Resultatet är ett robust spänne, som har sångarens initialer på det. 8 tum långt och 12 tum brett. På bältet kan man också läsa ordet "Humanoid", namnet på det presenterade albumet hos "Wetten Dass...?" och som släpps den 2a oktober.

Han gillade bältet
Spännet och bokstäverna är tillverkade i 925 sterling silver. "Bill Kaulitz gillade bältet väldigt mycket", berättar Martin Siedler. Och Reinold Willeke? Han utbrast ett kort men också ganska triumferande "Ja" när han såg bältet på tonårsstjärnan.
Free Image Hosting 
Tack till Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0